20 / 04 / 2024

mehmet çalışkan

mehmet çalışkan

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi, Mehmet Çalışkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Seme İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seme İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çalışkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta Esenyurt, Doğan Araslı Bulvarı Hanplus İşmerkezi'nde kuruldu

Teoman, Nişantaşı'ndaki evini 1 milyon 100 bin dolara sattı!

10 ay önce müziği bırakan Teoman kendisi için özel anlamı olduğunu söylediği evini 1 milyon 100 bin dolara sattı

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Aen Proje Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aen Proje Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Barışkan ve Ömer Faruk Şişman ortaklığında kuruldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

ECS Epoksi Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ECS Epoksi Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çalışkan tarafından kuruldu.

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Tekeli ve Mehmet Okan Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Otin Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otin Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Çalışkan tarafından kuruldu.

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

PIM Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PIM Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Çalışkan tarafından kuruldu. 

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan ve Hızır Ekşi ortaklığında kuruldu.

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özol Feyyaz Çalışkan tarafından kuruldu.

Konut satışlarındaki artış mobilya sektörünü de etkiledi!

MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan, koronavirüs salgını sürecinde online siparişlerin arttığını belirtti. Çalışkan, konut satışlarında yaşanan hareketlenmeyle birlikte mobilyada satışların da arttığını söyledi...

mehmet çalışkan Haberi

mehmet çalışkan

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi, Mehmet Çalışkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır ; 1-Her türlü inşaat ve hırdavatmalzemelerinin toptan ve perakende ticaretini alım ve satımını yapmak, 2-Her türlü reklam faaliyetlerindebulunmak ve reklam malzemesi toptan veya perakende ticaretini yapmak, alıpsatmak. 3-Her türlü motorlu ve motorsuz karahava ve deniz nakil vasıtaları ile otomotiv sanayide kullanılan her türlü yedekparça ve aksesuarlarının toptan veya perakende alım satımı ithalatı ihracatını yapmak, 4-Her türlü tekstil malzemelerinin ve aksesuarlarının toptan veya perakende alım satımını yapmak, fason işçiliklerini yapmak, 5-Her türlü gıda maddelerinin toptan veya perakende alım ve satımını...