24 / 04 / 2024

Mehmet Çerçi kimdir

Mehmet Çerçi kimdir

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini kazandı...

Manisa Yunusemre 1.100 konut kazanacak!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin 5 bin 500 konutluk, Akgedik Yunuskent Projesi’nin 1101 konutluk ilk etabında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Mehmet Çerçi kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm uygulamasının yapıldığı İstanbul’da proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Yıldız Biçer'den Mehmet Çerçi'ye TOKİ göndermesi!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, düzenlediği basın toplantısında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin TOKİ'nin sahibi gibi davrandığını söyledi.

Mehmet Çerçi, Akgedik Yunuskent TOKİ projesini anlattı!

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Özellikle ev sahibi olamayan orta ve dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için düğmeye bastık. Akgedik Yunuskent Projesi'nin ilk etabında çalışmalar devam ediyor" dedi.

TOKİ Manisa Yunusemre Konutları Türkiye'ye örnek!

Manisa'da adeta ikinci bir şehir inşa ettiklerini söyleyen Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Toplu konut projemiz, TOKİ'nin Türkiye'de örnek gösterdiği 3 projeden biri konumunda" dedi.

Manisa Yunus Emre'de ihtiyaç sahiplerine ev yardımı!

Manisa Yunus Emre Belediyesi Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısında ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir karara imza atıldı. Belediye Meclisi, ihtiyaç sahipleri için yapılacak prefabrik evler için Başkan Çerçi'ye oy birliğiyle imza yetkisi verdi.

Mehmet Çerçi: TOKİ’yi yaparken, Büyükşehire takılmadık!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Alaşehir’de sivil toplum kuruluşlarına yaptığı çalışmaları anlattı. Çerçi, "Biz TOKİ’yi, kentsel dönüşüm ve yeni sanayi yerlerini kurmak aşamasında bakanlıkla irtibatta olacağız." dedi.

Mehmet Çerçi: 2016'da Yunusemre'de yeni projeler hayata geçecek!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 2016'ya girerken yayımladığı yeni yıl mesajında, Manisalı hemşerilerinin yeni yılını kutladı. Çerçi, yeni yıla yeni projelerle ve yeni hizmet ataklarıyla gireceklerini belirtti.

Yunuskent'te en kısa sürede konut yapımlarına başlanacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, TOKİ Başkanı Turan ile birlikte Yunuskent'in yapımı için kurulan şantiye alanında incelemelerde bulundu. Çerçi, "İnşallah en kısa zamanda konut yapımlarına başlayacağız" dedi.

Mehmet Çerçi Yunusemre'deki projeleri anlattı!

ETV'de Canan Sarıgöz'ün 'Herkes Bıınıı Konuşuyor' programına katılan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ'nin Akgedik Mahallesinde yapacağı 5 bin 500 konutun ilk etabı olan bin 500 konutun startını verdiklerini dile getirdi.

Manisa Cumhuriyet Mahallesi Kültür Evi 1 ay sonra açılacak!

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Cumhuriyet Mahallesi Kültür ve Taziye Evi, Allah nasip ederse 1 veya 1,5 ay sonra hizmete girecek” dedi.

Manisalı gazeteciler TOKİ'den konut istiyor!

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Aytaç, gazetecilerin konut sahibi olmak için imzaladığı dilekçeyi Çerçi'ye teslim etti.

Mehmet Çerçi, Manisa TOKİ projesini inceledi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalıların sabırsızlıkla beklediği ve Manisa’nın en büyük projelerinden birisi olarak tarihe geçecek olan TOKİ Projesi üzerinde önce masada daha sonrada sahada incelemelerde bulundu.

Yunusemre Belediyesi'nde 12 mega proje tanıtıldı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Hafsa Sultan Mahallesinde konuşma yaptığı kahvenin karşısındaki 12 kattan oluşan Mega Projeleri vatandaşlara gösterdi.

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa ne iş yapmaktadır? 

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa'nın eğitim durumu nedir? Mehmet Emin Baysa'nın kariyeri ile hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Dar gelirliler için 5.500 adet konut yapılıyor! Teslimler Mart 2024'te!

Manisa'nın Yunusemre ilçesi, belediye başkanı Mehmet Çerçi dar gelirliler için 5.500 adet konut üretildiğini söyledi.

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten ne iş yapar? Hangi görevlerde yer almıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet N. Erten kimdir? ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz nerede çalışmaktadır?

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Mehmet Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Emin Bitlis kimdir, kaç yaşında?

Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis kimdir? Mehmet Emin Bitlis kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli? İşte ayrıntılar...

Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Tevfik Nane daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Tevfik Nane'nİn eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Çerçi kimdir Haberi

Mehmet Çerçi kimdir

Yunusemre Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’ne birçok hizmeti kazandırarak mahallenin çehresini değiştirdi.

Kayapınar Mahallesi'ne 12 bin 305 metrekare kilitli parke taşı döşeyen Yunusemre Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yapımına başladığı ahşap kültür ve taziye evini de tamamlama aşamasına geldi. Mahallede muhtarlık binası inşa eden Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan yollarda asfalt yama, yağmur suyu drenaj hattı yaptı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de mahalleye yeni çocuk oyun parkı kazandırarak mevcut caminin de çevresini düzenledi.

Ege Haber'de yer alan habere göre; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, mahallede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çerçi, "Belediye olarak tüm mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Kayapınar Mahallemizde de hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Mahallemize 12 bin 305 m kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirirken; bozulan yollarda asfalt yama ve yağmur...