24 / 04 / 2024

mehmet çerçi

mehmet çerçi

Yunusemre Meclisi'nde Muradiye halkını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Yunusemre Belediyesi'nin hazırlayarak Büyükşehir Meclisi'ne gönderdiği ancak onaylanmayan 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planının onayı için beklenen evrak geldi.

Yunusemre'de imar planı gerginliği!

Yunusemre Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısı gergin geçti. Büyükşehir Belediye Meclisi'nden bir yıldır çıkmayan Muradiye'nin 1/5000'lik imar planı, toplantıya damga vurdu.

Akgedik Yunuskent Konutları 2. etap başvuruları ne zaman?

Yunusemre Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 101 konutluk ilk etabı için çekilişler tamamlandı.

Mehmet Çerçi kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Laleli ve Mesir Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm kapsamında Belediye Meclis Salonunda mahalle halkıyla bir araya gelerek bölgede yapılacak çalışmaları anlattı.

Yunusemre'de ihtiyaç sahiplerine prefabrik ev yapılacak!

Manisa Yunusemre Belediyesi Mayıs Avı Belediye Meclis Toplantısı'nda ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir karara imza atıldı. İhtiyaç sahiplerine prefabrik ev yapılması için bir karar alındı.

Manisa'da arsa sorunu yaşanıyor!

YUNUSEMRE Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm kapsamında yapacakları çalışmaları Manisa'da faaliyet gösteren müteahhitlere anlattı. Başkan Çerçi, kentin merkezini tasarladıklarını kaydetti.

Mehmet Çerçi, TOKİ Manisa Yunuskent Konutları'nı inceledi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ alan incelemesinden açılışlara, toplantılardan düğün merasimlerine kadar bir çok etkinliğe katılarak yoğun bir hafta sonu geçirdi.

Mehmet Çerçi: 2016'da Yunusemre'de yeni projeler hayata geçecek!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 2016'ya girerken yayımladığı yeni yıl mesajında, Manisalı hemşerilerinin yeni yılını kutladı. Çerçi, yeni yıla yeni projelerle ve yeni hizmet ataklarıyla gireceklerini belirtti.

Mehmet Çerçi Yunusemre'deki projeleri anlattı!

ETV'de Canan Sarıgöz'ün 'Herkes Bıınıı Konuşuyor' programına katılan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ'nin Akgedik Mahallesinde yapacağı 5 bin 500 konutun ilk etabı olan bin 500 konutun startını verdiklerini dile getirdi.

Mehmet Çerçi yeni projeler için Ankara'ya gitti!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hedeflediği yeni projeler için fikir alışverişinde bulunmak ve destek almak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

TOKİ Manisa Yunusemre'de konut inşa edecek!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde TOKİ Başkanlığınca 30 Eylül'de ihalesi yapılacak olan bin 158 konutluk birinci etabın ön onayı alınmak üzere belediyeye gönderildiği, projenin incelenerek İmar ve Şehircilik birimleri tarafından onaylandığı açıklandı.

Mehmet Çerçi Yunusemre'deki TOKİ projesini inceledi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalıların merakla beklediği tarihe geçecek 'TOKİ Projesi' üzerinde önce masada sonra da sahada incelemelerde bulundu.

TOKİ Manisa Yunusemre'de modern bir şehir kuracak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Manisalıların sabırsızlıkla beklediği ve temelini atmaya sayılı günlerin kaldığı, Manisa'nın en büyük projelerinden birisi olarak tarihe geçecek TOKİ Projesi üzerinde incelemelerde bulundu.

Yunusemre Belediyesi'nde 12 mega proje tanıtıldı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Hafsa Sultan Mahallesinde konuşma yaptığı kahvenin karşısındaki 12 kattan oluşan Mega Projeleri vatandaşlara gösterdi.

Manisa'da yaşlılar köyü kurulacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yaşlılar Haftası, nedeniyle bir araya geldiği yaşlılara ‘Yaşlılar Köyü’ projesinin hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Dar gelirliler için 5.500 adet konut yapılıyor! Teslimler Mart 2024'te!

Manisa'nın Yunusemre ilçesi, belediye başkanı Mehmet Çerçi dar gelirliler için 5.500 adet konut üretildiğini söyledi.

İŞKUR iş ilanlarını duyurdu

Kamu kuruluşları ve kamu kurumları, birden fazla farklı pozisyon için memur arayışlarına başladı. İş arayanlar için İŞKUR ve diğer iş ilanı platformları üzerinde yayınlanan ilanlar, ilkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunlarına yönelik kariyer fırsatlarını sunuyor. İşte iş ilanlarının detayları...

Son dakika! Elektrikli araç şarj istasyonlarına iş yeri ruhsatı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, müstakil elektrikli araç şarj istasyonları için iş yeri açma ve çalışma ruhsatı, diğer iş yerleri ve toplu yapılarda kurulacak olan istasyonlar için faaliyet izin belgesi düzenlenmesine ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi.

Mehmet Şencan iş hayatına ne zaman başladı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor?

Mehmet Şencan kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nerelerde çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Mehmet Şencan ile ilgili merak edilen her şey...

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerektiğini ve artışın kesinlikle tekrar gündeme geleceğini ifade etti.

Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Gıda ürünlerine yapılan zam dalgası hız kesmiyor. Türkiye'nin en çok tüketilen içecek markalarından biri olan Coca Cola, yeni bir fiyat artışıyla gündeme geldi. Firma, 330 ml kutu kola fiyatında zam yaparak tüketicileri üzdü.

Yargıtay son kararını verdi: Cumartesi işe gitmeyenlere kötü haber

Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilediren bir karar veren yargıtaytan cumartesi günü işe gitmeyen çalışanlara kötü haber geldi. Verilen kararda; Cumartesi günü de eğer işgünü olarak bildirildiyse bu günde devamsızlığın da diğer şartların varlığı halinde haklı fesih sebebini oluşturabil

Doğal gaz futuraları nasıl düşer? İşte daha az fatura ödemek için yapılması gereken tasarruf yöntemler...

Havaların soğuması ve peteklerin çalışmaya başlamasıyla birlikte doğal gaz faturaları da artmaya başladı. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, faturalardan tasarruf etmenin yolları araştırılıyor. İşte daha az fatura ödemek için dikkat edilmesi gerekenler..

Yüksek elektrik faturaları nasıl düşer? İşte elektrik faturalarını düşürmenin yolları...

Vatandaşlar basit verimlilik uygulamalarıyla enerji maliyetlerini düşürmek için uğraşıyor. İşte detaylar ve faturaları düşürmek için yapılması gereken oldukça basit önlemler.

Selçuk Geçer’i duyanlar şaştı kaldı! İşte doların göreceği rakam

Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarına uyarılarda bulundu. Geçer, doların 40 TL olacağını iddia etti.

Doların o rakam olmasına 4 gün kaldı! Bomba etkisi yaratacak! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den inanılmaz sözler

Dolar tahminleri ile nam salmış olan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için öngörülerini aktarmaya devam ediyor. Geçer, ağustos ayının bitimine birkaç gün kala dolar tahminine yenilerini ekledi. Geçer, içinde bulunduğumuz ağustos ayı tahminini dile getirirken yıl sonu tahminini de açıkladı. İşte de

A101'de tavuk eti indirimi başladı! Piliç bonfile, Piliç ciğer... İşte 24 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101'de tavuk eti indirimi başladı.  23-24 Nisan A101 aktüel ürünler kataloğunda piliç bonfile ve piliç ciğer tavuk ürünleri indirime girdi. Peki İndirim hangi tarihe kadar devam edecek? Ürünlerin fiyatları ne oldu? İşte A101 24 Nisan 2022 fiyat listesi...

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

mehmet çerçi Haberi

mehmet çerçi

Yunusemre Belediyesi'nin hazırlayarak Büyükşehir Meclisine gönderdiği ancak onaylanmayan 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planının onayı için beklenen evrak geldi. Evrakın büyükşehire gönderildiğini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, söz konusu planın en kısa sürede Meclisten geçmesini beklediklerini söyledi.


Yunusemre Belediyesi Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda 27 madde görüşüldü. Mecliste, Muradiye’de İmar Planlarının yetersiz olması dolayısıyla yaşanan sıkıntının çözülebilmesi için İmar Planları Revizyonuna uygun olarak İmar Kanununun 18. Maddesi uyarınca yapılacak İmar Uygulamaları ve Planların onanmasına kadar geçecek sürede yapılacak işlemler gündeme geldi. Muradiye’de bir kaos yaşandığının altını çizen Başkan Çerçi konuya ilişkin açıklamada, “Biz göreve geldiğimizde ivedi olarak 2014 yılı Ağustos ayında Meclisimizde oy birliği ile plan yapımı...