18 / 04 / 2024

Mehmet Çitil deniz gyo

Mehmet Çitil deniz gyo

Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Çitil kimdir? Mehmet Çitil daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Çitil'in biyografisi...

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Çitil kimdir? Ne mezunu?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sn. Mehmet Çitil kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Aydoğdu nereli? Nereden mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Türk iş insanı Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Mehmet Aydoğdu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 

Mehmet Aydoğdu kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Aydoğdu'nun biyografisi...

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Detek Deniz Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!  

Detek Deniz Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Bingöl tarafından açıldı.

Mehmet Çitil kimdir?

Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Çitil kimdir? Mehmet Çitil daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Çitil'in biyografisi...

Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi açıldı!

Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Merkezin tanıtım toplantısına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da katıldı.

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Deniz İnşaat Elektirik İhtiyaç Maddeleri Temizlik Gıda Akaryakıt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İnşaat Elektirik İhtiyaç Maddeleri Temizlik Gıda Akaryakıt Ticaret Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Şahin Deniz, Remzi Deniz imzasıyla kuruldu.

Tetra Sualtu Hizmetleri ve Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Sualtu Hizmetleri ve Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ozan Oğuz, Mehmet Bakioğlu, Mehmet Akgöze ve Ersun Büyükgöze tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mehmet Çitil deniz gyo Haberi

Mehmet Çitil deniz gyo

Mehmet Çitil kimdir?

Mehmet Çitil, 1987 yılında İTÜ Mimarlık fakültesi Mimarlık Bölümü’nü, 1988 yılında İ.Ü İşletme Fakültesi, İşletme İktisadı Enstitüsü, İşletmecilik ihtisas Programı’nı bitirdi.

Çitil daha sonra 1988 yılında İnterbank A.Ş. de İnşaat Bölümünde işe başladı.

Mayıs 1997 de DenizBank’ın kurucu ekibiyle birlikte İnşaat Emlak Grup Müdürü olarak DenizBank A.Ş. transfer oldu.

Mart 2013 yılında SPK' dan Değerleme Uzmanlığı Lisansı’nı aldı. 
2009-2013 yılları arasında mevcut görevinin yanı sıra bankanın iştiraki olan PUPA A.Ş.’de yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Mehmet Çitil 26 Aralık 2013 tarihinde Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ne Genel Müdür olarak atandı.

Çitil aynı zamanda 28 Mart 2019 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Üyesi olarak...