29 / 03 / 2024

Mehmet Ekinci

Mehmet Ekinci

Çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan parke taşı ve stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan ilçeye estetik görünüm kazandırma anlamında basamak boyama işlerine hız verdi.

Şanlıurfa Eyyübiye Organik Ürün Semt Pazarı'nın temeli atıldı!

Eyyübiye Belediyesi'nin girişimleri sonucu hayata geçirilecek olan Organik Ürün Semt Pazarı'nın ilk adımı atıldı. Mehmet Ekinci'nin işçi bareti taktığı ve maske ile kaynak yaptığı temel atma töreninde renkli görüntüler yaşandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de sokaklar estetik görünüme kavuşuyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen taleplere de duyarsız kalmıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki yol yapım çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediyesi, kırsalda yol yapım çalışmalarında yavaş yavaş sona yaklaşıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki parklar düzenlenecek!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde adeta park seferberliği başlattı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de üst yapı çalışmaları yerinde incelendi!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yenice Mahallesi'nde alt yapısı biten, üst yapı olarak ise kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Mehmet Ekinci'den Şanlıurfa'ya konut müjdesi!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği’de bir araya geldiği işçilere konut müjdesi verdi. Başkan Ekinci, inşaat işçilerinin teveccühü ile karşılandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret etti. Ekinci, Eyyübiye’ye yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Yapı11 Mimari Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı11 Mimari Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ekinci ve Murat Göker ortaklığında kuruldu. 

Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye’de değişimin başlangıcı olacak kentsel dönüşüm için çalışmalara başladı.

Şanlurfa Eyyübiye'ye gençlik külliyesi inşa ediliyor!

Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde hayata geçirilen gençlik külliyesini inceledi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de çarpık kentleşmenin önüne geçilecek!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında kentte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekinci, kentsel dönüşüm ve tapu sorunu ile ilgili gelinen son noktayı anlattı.

Eyyübiye'de 6 okulun inşaatı devam ediyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara ve Haleplibahçe mahallelerinde Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden yeni yol açma çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfa'da kent çalışmaları devam ediyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberindeki heyetle birlikte ilçe sınırları içinde bulunan Akşemsettin, Direkli ve Akabe mahallelerine ziyarette bulundu.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yakubiye Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, mahallede yapılacak olan kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm iyi bir fırsat olacak!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Eyyübiye'de bulunan Yenice ve On İkiler Mahallelerinde yenileme çalışmaları yapılacağını ve bunun için de kentsel dönüşümün iyi bir fırsat olacağını belirtti.

Mehmet Ekinci Eyyübiye'deki işçilere konut müjdesi verdi!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gece saatlerinde buluştuğu İnşaat ve Yapıcı ustalarına konut müjdesi vererek Ankara'da yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve en hızlı şekilde bunun hareketine geçeceklerini söyledi.

Şanlıurfa Eyyübiye Organik Ürün Semt Pazarı'nın temeli atıldı!

Eyyübiye Belediyesi'nin girişimleri sonucu hayata geçirilecek olan Organik Ürün Semt Pazarı'nın ilk adımı atıldı. Mehmet Ekinci'nin işçi bareti taktığı ve maske ile kaynak yaptığı temel atma töreninde renkli görüntüler yaşandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de sokaklar estetik görünüme kavuşuyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen taleplere de duyarsız kalmıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye Yenice Mahallesi'nde yol çalışmaları bitti!

Mehmet Ekinci Yenice mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ekinci,” kilitli beton parke taşı talepleri anında yerine getirildi.” Dedi.

Mehmet Ekinci Haberi

Mehmet Ekinci

Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına devam eden Eyyübiye Belediyesi, mevsim şartlarının düzelmesiyle birlikte fiziki çalışmalara ağırlık verdi. Vatandaşları yazın tozdan kışın da çamurlu yollardan kurtarmak isteyen ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde stabilize yol yapım ve kilitli beton parke taşı döşeme işleminin yanı sıra sokak arası basamak çalışmasıyla ilçeye estetik anlamda farklı bir hava katıyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Buhara, Mance ve Dedeosman mahallesinde sokak basamak çalışmalarını ve boyama işlemini yapmaya devam ediyor. Mahallelerde devam eden basamak boyama ve yapım çalışmalarından duydukları dile getiren vatandaşlar ve mahalle muhtarları Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler. 

Dedeosman Mahalle Muhtarı Kadir Polatoğlu, ''Eyyübiye Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Mahallemizde bütün sokak basamakları yapılmaktadır. Daha önce...