28 / 03 / 2024

Mehmet Emin Timur kim

Mehmet Emin Timur kim

Bartın Amasra Belediye Başkanı Mehmet Emin Timur kimdir? Mehmet Emin Timur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Emin Timur, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Emin Timur...

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa ne iş yapmaktadır? 

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa'nın eğitim durumu nedir? Mehmet Emin Baysa'nın kariyeri ile hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Mehmet Emin Bitlis kimdir, kaç yaşında?

Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis kimdir? Mehmet Emin Bitlis kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mehmet Emin Okur ne iş yapıyor? Mehmet Emin Okur nereli? Mehmet Emin Okur’un hayatı...

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Emin Okur kimdir? Ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Mehmet Emin Okur’a ilişkin merak edilen detaylar...

Wohnpark Modus İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wohnpark Modus İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Emin Poyraz tarafından kuruldu.

Wohnpark Modus İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wohnpark Modus İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Mehmet Emin Poyraz tarafından kuruldu.

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Emin Karahayıt, Onur Karahayıt ve Erkin Karayhayıt ortaklığında kuruldu.

Aspat Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aspat Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da Mehmet Emin Sazak ve Müge Aygar ortaklığında kuruldu.

Ekinciler Life Yapı İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinciler Life Yapı İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Emin Ekinci tarafından kuruldu.

Ev fiyatları uçtu! Vatandaş uygun fiyata ev bulmakta zorluk yaşıyor!

Batman Tüm Emlakçılar Birliği Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci artan fiyatlardan sonra vatandaşların ev bulmakta zorluk yaşadığını belirterek yaşanan durum hakkında değerlendirme yaptı.

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Dilekli tarafından açıldı.

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Külünk tarafından kuruldu.

Mehmet Emin Timur kim Haberi

Mehmet Emin Timur kim

Mehmet Emin Timur kimdir?

Mehmet Emin Timur, 20 Ocak 1963 de Bartın’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Amasra’da, liseyi İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde, yüksek öğrenimini de 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde tamamladı. Ekonometri Anabilim dalında yüksek lisans yaptı. 


Doktorasını tez aşamasında bırakan Mehmet Emin Timur, Yüksek lisans ve doktora çalışmaları sırasında Kamu İktisadi Teşebbüsleri ve Özelleştirme, Türkiye’de inşaat sektörü ve konut, fiyat istatistikleri, yatırım projelerinin yönetimi, 24 Ocak kararları ile ilgili seminer çalışmaları yanı sıra taşkömüründe verimlilik üzerine çalışmalarda bulundu. 


Özel sektörde denetim uzmanlığı, Amasra'da spor kulüpleri ve sivil toplum örgütlerinde çeşitli görevlerde bulundu. 2004 seçimlerinde CHP'den Amasra Belediye Meclis Üyesi seçildi. 12.01.2007'de CHP Amasra İlçe Başkanı oldu. 


Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Emin Timur, Amasra'da 170 yıllık aile mesleği olan...