26 / 04 / 2024

mehmet gültekin

mehmet gültekin

Kartal'da 16 katlı inşaatın en üst katında çalıştıkları iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ölümüne ilişkin, 3 sanığın 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada karar çıktı.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güvendir, Mehmet Güvendir ve Yunus Güvendir ortaklığında kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

mehmet gültekin Haberi

mehmet gültekin

Kartal'da 16 katlı inşaatın en üst katında çalıştıkları iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ölümüne ilişkin, 3 sanığın 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, alt yüklenici firmanın sahibi olan sanık Mehmet Gültekin "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı


Anadolu Adalet Sarayı 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanıklar katılmazken taraf avukatları hazır bulundu.


Söz verilen, ölen işçilerin aile yakınları sanıkların cezalandırılmasını talep etti.


Müşteki avukatlarından Çağrı Çağlar, "Daha önce alınan rapor ile son bilirkişi raporu arasında çelişkiler vardır. Bunun giderilmesini talep etmiştik. Talebimiz reddedilmişti, dosya kapsamı nazara alınarak sanıkların tümünün cezalandırılmasını talep ediyoruz." dedi.


Sanık Celalettin Satoğlu'nun avukatı İsmail Yıldız da, dava kapsamında alınan bilirkişi raporunun yeterli olduğunu belirterek müvekkilinin beraatini...