25 / 04 / 2024

Mehmet Günsür nerede oturuyor

Mehmet Günsür nerede oturuyor

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

Altın indirim günleri başladı! Altın indirim çadırı nerede? İşte 2022 Altın indirim çadırı!

13.Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır günleri başladı. Vatandaşlar ise altın indirim çadırı nerede? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki 2022 altın indirim çadırı nerede?

Eslema Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslema Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Günsür tarafından kuruldu.

Asel Arsa Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Arsa Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Günsür tarafından kuruldu.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Mehmet Günsür İtalya'da köy evi aldı!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

Mehmet Göçmen: Yabancı gelmezse cebe para girmez!

Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Göçmen, "Yabancı fonlar olmadığı takdirde Emlak Bankası'nı da kursanız, enerjiyle ilgili başka fonlar da oluştursanız cebinize bir para girmeyecek. Olmayan parayı hangi cebe koyarsanız koyun aynıdır" dedi.

Mehmet Bağatır: Ev alan kazanır!

Çanakkale’de 13 yıldır emlak sektöründe faaliyet gösteren Assos Gayrimenkulün sahibi Mehmet Bağatır, emlak sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bağatır, şu anda daire alanın kazanacağını söyledi.

Mehmet Gür'den Murat Kurum değerlendirmesi!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Emlak Konut GYO eski Genel Müdürü Murat Kurum’un Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na atanmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Yıldırım Holding'in acı günü! Mehmet Yıldırım vefat etti!

Yıldırım Şirketler Grubu Başkan Vekili Mehmet Yıldırım geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

Mehmet Gür: Yeni sistemde Türkiye büyüyecek!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, 16 Nisan referandum sonucu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte Gür'ün değerlendirmesi..

Kira gelir vergisinde götürü gider kalktı mı?

Gelir Vergisi Kanun Tasarısı'nda kira gelir vergisi için de yapılan değişiklikler bulunuyor. Peki, mevcut uygulamada yüzde 25'lik indirime imkan veren götürü gider kalktı mı? İşte yanıtı..

Mehmet Günsür nerede oturuyor Haberi

Mehmet Günsür nerede oturuyor

Son olarak Netflix'in 'Atiye' adlı dizisinde oynayan yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, eşi ve iki kızıyla beraber İtalya'da yaşıyor. Milliyet'te yer alan habere göre, zaman zaman projeleri için Türkiye'ye gelen başarılı oyuncu, 200 bin Euro ödeyerek İtalya'dan bir köy evi aldı. 

Eve 30 bin Euro da tadilat yapan Mehmet Günsür, projelerinden arta kalan zamanını ailesiyle birlikte bu evde geçirmeyi planlıyor.

Mustafa Keser, Aslıhan Gürbüz, Özlem Tekin, Yılmaz Erdoğan gibi birçok ünlü isim de kentin kalabalığından kaçarak doğal yaşamı seçti.

Ünlüler nerede...