20 / 04 / 2024

Mehmet Güzel kim

Mehmet Güzel kim

Antalya Akdeniz Manşet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Güzel bugünkü köşe yazısında konut satışındaki sürekliliği anlattı. İşte o yazı...

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Adıgüzel ve Mehmet Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Türkiye'nin en güzel stadyumunun temelini atıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bir iki ay içerisinde inşallah Türkiye'nin en güzel stadyumunun da temelini atıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, restorasyonunda sona gelinen Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’ndeki çalışmaları inceledi.

Kanal İstanbul'da çok güzel mimari ortaya çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de gelişen projeler hakkında bilgi verdi. Bakan Özhaseki, "Kanal İstanbul projesinde çok değişik çalışmalar var. Projede çok güzel mimari ortaya çıkacak." dedi.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Müzesi restore ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesinde incelemelerde bulundu.

Alanya'nın en güzel balkon ve bahçesine ödül!

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “En Güzel Balkon En Güzel Bahçe Yarışması” tamamlandı. En güzel bahçeyi yapan ve en güzel balkonu düzenleyen yarışmacı ödülü kaptı.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması sonuçları açıklandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nın sonuçları Başkan Menderes Türel tarafından açıklandı.

Antalya En Güzel Balkon Yarışması sonuçları bugün açıklanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”nda sona gelindi. En Güzel Bahçe Balkon Yarışması sonuçları bugün saat: 11:00' de açıklanıyor.

Antalya En Güzel Bahçe Balkon Yarışması sonuçları açıklanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması” nda sona gelindi. “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması” sonuçları 23 Mayıs Pazartesi günü açıklanıyor.

Adıgüzel ve Kemer HES ihalelerine en yüksek teklif Bereket Enerji'den!

Elektrik Üretim AŞ’ye (EÜAŞ) ait Adıgüzel ve Kemer Şanlıurfa Hidroelektrik Santralleri (HES) ve bu santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 324 milyon 100 bin lira ile Bereket Enerji verdi.

Antalya En Güzel Balkon Yarışması son başvuru tarihi 29 Nisan!

Antalya “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 29 Mart’ta başladı Toplam 35 bin lira para ödüllü yarışmaya katılmak isteyenler formlarını 29 Nisan’a kadar elden Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edebilecek.

Güzel Danışmanlık ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Danışmanlık ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Burak Güzel tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Ataşehir, Merkez Mahallesi, Fırın Sokak 'ta kuruldu.

Mehmet Güzel kim Haberi

Mehmet Güzel kim

Yıllardır ülkemizde inşaat sektörünün en önemli sektör olduğu olgusu tarafımıza sürekli aksettirilir. Tüm sektörlerin bel kemiği olarak belirtilen inşaat ve konut sektörünün hem iç döngü hem de ihracat girdisi sağlaması sayesinde bu ünvanı haksız yere almadığı görülmektedir. Tasarruf eğiliminde olan halk, konu yeme-içme, barınma ve çocuk harcamalarına geldiğinde mali disiplinini ister istemez kırmak durumundadır. Bir nevi halkın cebindeki paranın sisteme aktarılması yani yastık altının gün yüzüne çıkması adına da konut sektörü büyük önem taşımaktadır. Bazı görüşlere göre ülkemizin son 10 yıllık hızlı yükselişinde bu sektöre aktarılan ekonomik girdinin olması gerekenin çok çok üstünde olduğu dillendirilmektedir. Alternatif üretim kaynaklarına yönelmek yerine inşaatı tercih etmenin çok da doğru olmadığı konusunda bu görüşle hemfikir olmamla birlikte 10 yıldır bizim gibi ülkeleri taşıyan...