24 / 04 / 2024

Mehmet Hilmi Güler heyelan

Mehmet Hilmi Güler heyelan

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan ile ilgili açıklama yaptı.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Mehmet Hilmi Özkazanç Kimdir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur?

Mehmet Hilmi Özkazanç ne iş yapıyor? Mehmet Hilmi Özkazanç’ın mesleği nedir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur? İşte detaylar!

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Dental Poliklinik Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dental Poliklinik Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Limited  Şirketi Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hilmi  Aydın ve  Mehmet Selman Güler tarafından kuruldu.

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Mehmet Hilmi Güler heyelan Haberi

Mehmet Hilmi Güler heyelan

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan bölgesinde yaptığı açıklamada devletin bütün imkânlarının kullanılarak vatandaşların mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Güler, Ordu’nun Aybastı ilçesinde şubat ayı içerisinde başlayan ve dün itibariyle daha da artan heyelanın meydana geldiği Sağlık Mahallesi’nde, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve beraberindekiler ile birlikte incelemeler yaparak yetkililerden bilgi aldı.

TÜM İMKÂNLAR SEFERBER EDİLDİ

İncelemelerin ardından basın mensuplarına açıklamalar yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yaşanan afet sonrası hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini söyleyerek, “Devletimizin ilgili tüm kurumları burada. Büyükşehir Belediyesi olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte süreci yakından takip ediyoruz. Dün geceden itibaren bütün imkânlarımızı seferber ettik. Şu anda vatandaşlarımızın barınma, içme suyu, gıda gibi...