29 / 03 / 2024

Mehmet İşler kim

Mehmet İşler kim

EGE Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günlük olarak kiralanan apart daire ve evlerin güvenlik sorunları nedeniyle mercek altına alınması gerektiğine dikkat çekti.

Mehmet İşler turizmciye fiyat düşürmeyin önerisinde bulundu!

Türkiye'ye en fazla turist gönderen Rusya'da yaşanan ekonomik kriz, turizm sektörünü endişelendirdi, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı İşler,"Gelen bilgilere göre Rusya'daki bu durum bizi etkileyeceği gibi görünüyor'' dedi.

Mehmet İşler: İzmir turizmi yoğun bakımda!

ETİK Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, 2014 Ocak-Kasım döneminde İzmir'e gelen yabancı turist sayısı ve ana pazardaki son durumu değerlendirdi.

Mehmet İşler: İzmir'in 2014 yılı turizm karnesi zayıf!

ETİK Başkanı ve (TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, 2013 yılının ilk 11 ayında Alsancak Limanı'na 473 bin turist geldiğini, bu yıl aynı dönemde yüzde 31 azalarak sayının 327 bin kişiye düştüğünü söyledi.

Mehmet İşler: İzmir turizmi iyi yönetilemedi!

TÜROFED ve ETİK Başkanı Mehmet İşler, İzmir turizminin "hoyratça" yönetildiğini savunarak, "Turizm alanında kentimiz dedelerimizden, babalarımızdan kalan bu mirası şımarık çocuklar gibi iyi yönetemedi" dedi.

Mehmet İşler: İzmir turizmi kan kaybediyor!

ETİK Başkanı Mehmet İşler, İzmir turizminin kan kaybettiğini öne sürdü.Tanıtıma ve markalaşmaya bir an önce başlanarak İzmir'in pazarlanması gerektiğini savunan İşler, "Yoksa bu ligden de düşmüş olacağız" ifadelerine yer verdi.

Mehmet İşler: Turist sayısı yüzde 15 arttı!

TÜRKİYE Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Mehmet İşler, Ramazan'da turizm sektörünü geçen yıllara göre daha az etkilediğini söyledi...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Fatih Altaylı'dan gayrimenkul piyasası yorumu: İşler karışacak, iyi niyetliler kazıklanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in emlak vergisi ve tapu konusunda atacağı adımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı ''İşler karışacak, iyi niyetliler kazıklanacak.'' dedi.

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Temur tarafından kuruldu.

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

İşte Bank of Amerika’dan dolar tahmini: Seçimi kim kazanırsa kazansın, dolar yüzde 15 ile 25 arasında artacak!

Seçim öncesi döviz piyasalarında hareketli saatler yaşanıyor. Dolar ve euroda sınırlı da olsa yükselişler gözlenirken, yatırımcılar seçim sonrası fiyatlamaları merak ediyor. Uzmanlara göre ise seçimi kim kazanırsa kazansın döviz kurlarında yükseliş kaçınılmaz.

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Ünlü AVM'lerin sahipleri kim? 

Koronavirüsten en çok etkilenen sektörlerden olan AVM'ler yeni döneme hazırlanıyor. Peki tam kapanma sürecinde kapalı olan AVM'lerin sahipleri kim? İşte AVM patronları...

Oteller Körfez sermayelerinin olabilir!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, turizm sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de yaşamını yitirdi!

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı senelerin sonunda ABD’ye giden makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Yontar, New Jersey eyaletinde defnedildi.

Mehmet İşler kim Haberi

Mehmet İşler kim

EGE Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günlük olarak kiralanan apart daire ve evlerin güvenlik sorunları nedeniyle mercek altına alınması gerektiğine dikkat çekti, İzmir'de bu tip konaklama yapılan mekan sayısının yaklaşık 8 bin 450 olduğunu belirten İşler, "Kimlik bildirimi yapılmasının zorunlu olmadığı bu mekanların artan terör olayları nedeniyle güvenlik zafiyeti yaratmasından endişeliyiz" dedi.



Hürriyet...