25 / 04 / 2024

Mehmet Kavuk kavuklar inşaat

Mehmet Kavuk kavuklar inşaat

43 yıllık tecrübeye sahip olan Kavuklar, bu yıl sonunu geçen yıl gerçekleştirdiği 615 milyon lira cironun üstünde kapatacak. Firma, inşaat sektöründe liderliğe adım adım ilerliyor...

Malatya Mehmet Kavuk Camii imar planı değişikliği ertelendi!

Meclis gündemindeki Büyükşehir Belediye binası ile Malatya Park AVM arasındaki miting alanında Kavuk Ailesi’nin yaptıracağı Mehmet Kavuk Camii ile ilgili istenen imar plan değişikliği bir kez daha aynı nedenle ‘talebin, detaylı çalışma gerektirmesi’ nedeniyle ertelendi.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Metehan Kavuk gözaltına alındı!

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, Kavuklar Şirketler Grubu'na yönelik İzmir'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 80 yaşındaki Mehmet Kavuk serbest bırakılırken torunu Metehan Kavuk gözaltına alındı

Abdullah Kavuk gözaltına alındı!

Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk’un da aralarında bulunduğu 7 kişi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 2 bin kadar çalışanı bulunan Kavuklar'ın 2014 yılı cirosu 750 milyon TL.

Metehan Kavuk: Seçim yaklaştı ama inşaat yavaşlamadı!

Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

Kavuklar İnşaat, yurtdışına açılmayı hedefliyor!

İzmirli Kavuklar Gayrimenkul'un, uzun vadedeki hedefleri arasında uluslararası bir firma haline gelmek yer alıyor. Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Metehan Kavuk: İzmir Bayraklı Tower satışları beklentinin üstünde!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grubu Başkanı Metehan Kavuk, Posta Ege'ye özel açıklamada bulundu. Kavuk, tüm sektörlerde çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi, "600'ü beyaz yakalı, bin 400 çalışanımız var'' dedi.

Metehan Kavuk: Kavuklar Gayrimenkul üç bin kişilik istihdam ordusuna sahip!

Üç bin kişiye istihdam sağladıklarını kaydeden Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grubu Başkanı Metehan Kavuk, şirketin devam eden ve yapılması planlanan projelerini anlattı, konut almayı planlayanlara önerilerde bulundu.

Metehan Kavuk kimdir?

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı kimdir? Metehan Kavuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metehan Kavuk, ne zamandan beri Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı olarak hizmet veriyor?

Metehan Kavuk: İzmir'e risk alacak yatırımcılar lazım!

İnşaat sektörüne 2006 yılında giren Kavuklar Grup Gayrimenkul Geliştirme Başkanı Metehan Kavuk: "İzmir'in gelişmesi için altyapı planlanmalı ve risk alacak yatırımcı sayısı artmalı" dedi...

Metehan Kavuk: İzmir'i ekolojik binalar ile tanıştıracağız!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, İzmir'i ekolojik binalar ile tanıştıracaklarını kaydetti. Kavuk, "5 yılda, 600 milyon dolarlık yatırım yaptık. Sıra Altındağ'da yapacağımız ekolojik binalarda"dedi.

Kavuklar'dan İzmir'e 5 yılda 600 milyon dolarlık yatırım!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, "İzmirlilere yeni bir yaşam tarzı sunarken, Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleri ile gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyoruz" dedi.

Kavuklar Gayrimenkul, 3 projesini 2014 sonunda tamamlayacak!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk 400 milyon dolar yatırım değeri taşıyan sosyal konut, ultra lüks rezidans ve AVM karma projeden oluşan 3 projeyi 2014 sonuna kadar tamamlayacaklarını belirtti...

Mehmet Kavuk kavuklar inşaat Haberi

Mehmet Kavuk kavuklar inşaat

43 yıllık tecrübeye sahip olan Kavuklar, bu yıl sonunu geçen yıl gerçekleştirdiği 615 milyon lira cironun üstünde kapatacak. Akaryakıt, otomotiv, gayrimenkul geliştirme, beton, prefabrik, sigortacılık, tarım ve hayvancılık, matbaa mürekkep üretimi sektörlerinde hizmet veren Kavuklar grubu, otomotiv ve inşaat sektöründe İzmir'de liderliği hedeflerken, bünyesinde de bin 500 kişiye istihdam sağlıyor. 


Onursal Kurucu Başkanı Mehmet Kavuk'un, 1960 yılında ticaretle temellerini attığı, 1970 yılında Kavuklar Ticaret unvanıyla otomotiv yedek parça, lastik satışları ile yollarına devam ettiklerini belirten Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, 1970'li yıllarda uluslararası otomotiv markalarının bayiliğini üstlenerek büyümelerini sürdürdüklerini kaydetti. Akaryakıt sektörüne 1977 yılında İzmir'de bir akaryakıt istasyonuyla adım attıklarını dile getiren Kavuk, bugün İzmir ve Malatya olmak üzere toplam 10 akaryakıt istasyonu işlettiklerini, İzmir'in perakende akaryakıt pazarının...