26 / 04 / 2024

mehmet keleş

mehmet keleş

İstanbul’da faaliyet gösteren İlim Eğitim Kurumları bünyesinde kurulan İlim Koleji Düzce Şubesinin temelleri atıldı.

Mehmet Keleş: Kalıcı konut sorunu yaşadık!

Düzce Belediye Başkanı Keleş: "Doğal afetlerin insanların yaşamlarında ağır tahribatları vardır ancak deprem gerçeği konusunda bilinçli olmak ve buna karşın fiziksel, sosyal ve ekonomik tedbirleri almak deprem tahribatlarını en aza indirir" dedi.

Düzce modern kent görüntüsüne kavuştu!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Düzce’de hiç kimsenin depremi unutmadığına değindi, Keleş yaptığı açıklamada ‘Depremi unutmadan depremin izleri siliniyor. Düzce artık daha modern şehir görünümündedir’ dedi.

Vadi İnşaat Malzemeleri Nakliyat Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi İnşaat Malzemeleri Nakliyat Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Keskin, Mehmet Keleş tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ekim'de kuruldu.

Mira İmar Yatırım ve Yönetim Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira İmar Yatırım ve Yönetim Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Göksal Bulut, Nuran Bulut, Mehmet Keleş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Mehmet Keleş kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında açıklanan aday listesine göre AK Parti Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Mehmet Keleş kimdir?

Düzce Belediyesi'ne depremde yıkılan konutlardan tazminat cezası

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 1999 yılındaki Düzce depreminden sonra açılan davaların belediye aleyhine sonuçlandığını bildirerek, "Bu davaların sonucunda yaklaşık 500 bin YTL tazminat ödeme yükümlülüğü getirilmiştir" dedi.

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş tarafından kuruldu. 

Keleşler Organizasyon Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Organizasyon Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş ve Nazım Keleş ortaklığında kuruldu.

Mehmet Keleş'in borçlarına karşılık 47 konut satıldı!

Eski Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş'in borcu karşılığında belediyeye ait olan 47 daire de borca karşılık belediyenin işlerini yapan firmalara satıldı.

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu. Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Düzce Şıralık Spor Kompleksi inşaatı sürüyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Sportif ve Sosyal mekan alanı olarak hazırlanan ve 36 bin metrekare alan içinde inşası devam eden Şıralık Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Düzce Güreş Stadyumu 22 Temmuz'da açılacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş projeler hakkında bilgi verdi. Yapımı devam eden Güreş Stadyumu 22 Temmuz'da açıklanacak.

Düzce'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptığı açıklamada 16 Nisan’da ‘evet’ diyen Düzcelilerin bu sadakat vefakarlığının karşılığını fazlasıyla alacağını dile getirdi.

Mehmet Keleş: Hızlı tren Düzce için çok önemli!

Düzce'de dün gerçekleştirilen ‘Hızlı Tren Paneli- Gelecek Nesiller için Refah: RaHat’ çalıştayında açıklamalar yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş hızlı tren güzergahı için Düzce’nin uygun olduğunu dile getirdi.

Düzce yatırımları masaya yatırıldı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında her hafta toplanan ve belediye üst yönetiminin katıldığı koordinasyon toplantısında Düzce Belediyesi'nin hayata geçirmeyi planladığı proje ve yatırımlar değerlendiriliyor.

Düzce 15 Temmuz Şehitleri Parkı açılış için gün sayıyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Mehmet Keleş'ten katı atık tesisi açıklaması!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, merkeze bağlı Esençam Köyü sınırları içinde yapılan “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi”nin işletilmesinde ve yatırımın niteliği konusunda yapılan eleştirilerle ilgili açıklama yaptı.

Düzce Belediye Meclisi 9 Şubat'ta toplanacak!

Düzce Belediye Meclisi Şubat ayı toplantıları birinci birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında yapıldı.

Mehmet Keleş: Düzce'nin her yerine yatırım yapıyoruz!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediyenin faaliyetlerini ve projelerini anlattı. Başkan Mehmet Keleş, 2017 yılı için Düzce’nin her bölgesine yatırım yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

mehmet keleş Haberi

mehmet keleş

Çay Mahallesi’nde inşaatına başlanan İlim Koleji’nin temel atma törenine Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İlim Koleji Düzce Kurucusu Cemil Keskin, AK Parti Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz, daire müdürleri ile davetliler katıldı.

Vali Ali Fidan açılışta yaptığı konuşmada “Düzce’ye böyle bir okulun kazandırılıyor olması bizi mutlu etti. Vatanına, milletine hayırlı nesiller bu okullarda yetişecek. Düzce’mize hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise yaptığı konuşmada özellikle paralel yapı vurgusu yaptı. Keleş, “Düzce’de bu okulun açılması ile yeni bir çehre kazanılacak. Ancak bu okullarda vatanına, milletine ve maneviyatına sahip çıkan gençler yetişecek. Özel bir İmam Hatip Lisesi gibi olacak. Amaç 81 ile hatta yurt dışına yayılmak. Ancak bunu yaparken paralel yapılar oluşturmadan, vatanın ve milletin dirliğine göz dikmeden sadece eğitim...