19 / 04 / 2024

Mehmet Kurukahvecinin yaptırdığı okul

Mehmet Kurukahvecinin yaptırdığı okul

Çekmeköy’de hayırsever Mehmet Kurukahveci tarafından annesi Ayşe Nezahat Kurukahveci adına yaptırılan ilkokul düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Yüksek kiralar prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdı!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada yüksek kiraların prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdığını söyledi.

Evinize boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Tertemiz duvarlar, içinizi ferahlatacak renkler hepimizin evinde istediği özellikler. Peki bu dene evinizi boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi..

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Mehmet Ali Erbil: Gayrimenkullerimi çocuklarıma verdim!

Vasiyeti için açıklama yapan şovmen Mehmet Ali Erbil, gayrimenkullerini çocuklarının üzerine yaptırdığını dile getirdi.

Kripto yatırımından kazandığı parayla ev yaptırdı!

Son günlerde yatırımın arttığı kripto piyasasında kimileri büyük kazanç elde etmek isteyen kimileri de sadece harçlığını çıkarmak istiyor. Kimileri de kazandığı coinlerle ev yaptırdı. İşte yatırımcıların kazanç hedefleri...

Mardinli lise öğrencileri İdlib'de 6 briket ev yaptırdı!

Mardinli lise öğrencileri biriktirdiği harçlıklarıyla Suriye'nin İdlib şehrinde 6 briket ev yaptırdı.

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Mehmet Kurukahvecinin yaptırdığı okul Haberi

Mehmet Kurukahvecinin yaptırdığı okul

Çekmeköy’de hayırsever iş adamı Mehmet Kurukahveci tarafından annesi Ayşe Nezahat Kurukahveci adına yaptırılan ilkokul açıldı. Açılışa İstanbul Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karaca, İl Milli eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, iş adamı Mehmet Kurukahveci ve çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.


Okul açılışı öncesinde konuşma yapan İstanbul Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karaca, “Medeniyetleri ayakta tutan unsurların arasında bilgiye ve eğitime verdikleri önemle yer alınmaktadır. Bilen insana, öğrenen insana her zaman ve her toplumda değer verilmiştir. Bilgi ve eğitimin olması hepimiz biliyoruz ki okullardan geçmektedir. İstanbul’umuzda vatandaşlarımıza en iyi şartlarda eğitim ve öğretim hizmetleri oluşturmak ve eğitim kalitesini arttırmak için çalışırken fiziki altyapı hizmetleri, bine ve arsa imkanlarının sağlanmasında vatandaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın...