27 / 04 / 2024

mehmet metin karakuş kimdir

mehmet metin karakuş kimdir

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, 2015 yılı sonuna kadar tüm köylerin kanalizasyon sorunun çözüleceğini söyledi. Karakuş, devam eden kanalizasyon çalışmalarının yıl sonunda tamamlanacağını ifade etti.

Son Dakika! Ek MTV 2024'te geliyor mu? Bakan Mehmet Şimşek açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni yıl öncesi önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Şimşek, kamuoyundaki endişeleri hafifletmeyi amaçlayarak, 2023 yılında vergi zamlarının yüksek olmayacağını açıkladı. Hükümetin ekonomik istikrarı sürdürme ve vatandaşların mali durumunu koruma konusundaki ka

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ileMustafa Hasan Eltez, Cem Türk ve Mehmet Metin Avcıoğlu ortaklığında kuruldu. 

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi kuruldu!

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin Öngül, Michael Auta Ayuba ve Onur Altındere ortaklığında kuruldu.

Mtka Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtka Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin    Tekin ve Süleyman Kaan Akın ortaklığında kuruldu.

Bsc Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bsc Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Güner, Haci Durmuş ve Mehmet Metin Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Akart Demir İnşaat Malzemeleri Pazarlama Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Demir İnşaat Malzemeleri Pazarlama Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de Mehmet Metin Tunç tarafından kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den  deprem açıklaması: Tedirginim!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki depremle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul, kentsel dönüşüm ve şehircilik gibi başlıklar yapılması gerekenleri anlatan Özhaseki, "Hükümetin bir bakanı olarak tedirginlik yaşıyorum" dedi. 

Endora Ahşap Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endora Ahşap Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin Çevik tarafından kuruldu. 

Mg Park Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mg Park Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Metin Güney tarafından 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Meksa Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meksa Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Şükrü Arslan ve Mehmet Ertan Karakuş imzasıyla bugün kuruldu.

Mehmet Özkan'dan Doğanlar Stadı için Metin Oktay önerisi!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Metin Oktay'ın adının Bornova'daki Doğanlar Stadı'na verilebileceğini belirterek, bunun gerçekleşmesi halinde stadın girişine Metin Oktay'ın heykelini hediye edeceğini bildirdi.

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Behçet Sünbül ve Nevzat Sünbül ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Esenyurt, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

mehmet metin karakuş kimdir Haberi

mehmet metin karakuş kimdir

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, 2015 yılı sonuna kadar tüm köylerin kanalizasyon sorunun çözüleceğini söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Karakuş, devam eden kanalizasyon çalışmalarının yıl sonunda tamamlanacağını ve çalışmaların bitmesiyle köylerdeki kanalizasyon sorununun tamamının da son bulacağını ifade etti. Karakuş, “Son 20 köyümüzün kanalizasyonu kalmıştı, bu köylerimizin de yıl sonu itibariyle kanalizasyonları bitmiş olacak. Alt yapıya önem veriyoruz. Kanalizasyonu tamamlanan köylerin büyük bölümünün kilit taşlarını döşedik. Şuana kadar köyler ve mezralar olmak üzere 121 yerin kilit taşını döşedik. İnşallah 2016 yılı içerisinde iyi bir planlama yaparak kilit taşı döşenmeyen köylerimizin de önümüzdeki yıl içerisinde kilit taşlarını döşeyeceğiz” dedi.

Karakuş, hükümetin desteğiyle birkaç yıl içerisinde köylerin tamamının yol, su, kanalizasyon, kilit taşı gibi sorunlarının da çözüme kavuşturulacağını ifade...