29 / 03 / 2024

Mehmet Müezzinoğlu kimdir

Mehmet Müezzinoğlu kimdir

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Edip Uğur’la görüşen Müezzinoğlu, belediye projeleriyle ilgili bilgi aldı

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.

8 bin yataklı 5 şehir hastanesi 2017'de açılacak!

Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık Bakanı olarak katıldığı son törende, önümüzdeki yıl bu zamanlara gelindiğinde, 8 bin yataklı 5 şehir hastanesinin hizmete gireceğini belirterek, hastane binalarının bulunduğu şehirlerin en modern binaları olacağını söyledi.

4 yıl içinde 95 bin yatak kapasiteli hastane dönüşümü yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önümüzdeki dört yıl içinde 90-95 bin yatak kapasiteli fiziki mekan dönüşümlerinin yapılacağını belirterek, “Sağlık hizmeti rakamlarını 2019 yılında 10 milyar dolara taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.

30 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihale süreçleri tamamlandı!

Kamu-özel işbirliğiyle 30 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihale süreçlerinin tamamlandığını Müezzinoğlu, sadece kamu kaynakları kullanılarak da 40 bin yatak kapasiteli hastanelerin inşaat ve ihale süreçlerinin devam ettiğini söyledi.

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışı yapıldı!

Hastanenin açılış töreninde konuşan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "40 bin yatak kapasiteli 230 hastaneyi aynı anda yapabilen dünyada bir başka ülke yok" dedi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi AVM mi olacak?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin arazisinin özel bir firmaya satılıp AVM yapılacağı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Mehmet Müezzinoğlu'nun Avcılar'daki evi yıkıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde bulunan evi, Bakanlar Kurulu tarafından 2005'te heyelan tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle 'Afet Risk Alanı' olarak ilan edilen bölgede yer aldığı için yıkıldı.

Türkiye 2018'e kadar 34 şehir hastanesine kavuşacak!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 'Türkiye genelinde toplam 43 bin yatak kapasiteli 34 şehir hastanesi 2018 yılının sonuna kadar tamamlanacak' dedi.

Bursa Şehir Hastanesi inşaatı ne zaman tamamalanacak?

Seçimlerden bir ay evvel Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından temeli atılan Bursa Şehir Hastanesi inşaat alanında 'in cin top' oynuyor.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü 4 yıl içinde açılacak!

42 ayda inşa edilmesi planlanan, yapım ve işletmesi Astaldi-Türkerler ortaklığına ait Ankara Etlik Sağlık Yatırım’da tıbbi hizmetleri verecek kamu ise 24 yıllığına kiracı konumunda olacak.

TOKİ'nin Bursa İnegöl'deki bin 930 konutu hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın İnegöl ilçesinde bin 930 adet TOKİ konutu, cami, aile sağlığı merkezi, ilkokul, ortaokul ve lise binalarını hizmete açtı.

İnegöl'de 1.930 TOKİ konutu hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı ' Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'nın İnegöl ilçesinde bin 930 adet TOKİ konutu, cami, aile sağlığı merkezi, ilkokul ve ortaokul ayrıca lise binalarını hizmete açtı.

Bursa Yenişehir'de Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yenişehir'de TOKİ tarafından yapılan 88 yatak kapasiteli Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışını, Vali Münir Karaloğlu ile birlikte Bursa Yenişehir'de yaptı.

32 şehir hastanesinin projesi hazır!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 32 şehir hastanesinin projesinin hazır olduğunu belirterek, ihalesini yaptıkları 17 projenin yatırım tutarının 9-10 milyar doları bulduğunu söyledi.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Mehmet Mısırcı kimdir?

Öz Er-Ka İnşaat'ın kurucusu Mehmet Mısırcı kimdir? Mehmet Mısırcı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Balıkesir brifingi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Edip Uğur’la görüşen Müezzinoğlu, belediye projeleriyle ilgili bilgi aldı

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.

Milli tren için geri sayım başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Adapazarı'nda bulunan Türkiye Vagon Sanayi A.Ş.'de (TÜVASAŞ) 2018'in sonunda raylarda olması hedeflenen Milli Yüksek Hızlı Tren'i inceledi.

Mehmet Müezzinoğlu Bursa'da yakında açılacak projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından yakında hizmete açılacak Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Moody's kararı değerlendirmesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu revize etmesine ilişkin açıklama yaptı.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atıldı!

Türkiye’deki kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Projesi’nde ikinci perde açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın temelini attığı proje 2017’de bitirilecek.

Mehmet Müezzinoğlu şehir hastanelerinin ne zaman açılacağını açıkladı!

Yeni Birlik yazarı Aslı Üstünkaya, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdi. Müezzinoğlu, bisiklet projesi ve şehir hastanelerinin ne zaman açılacağı konusunda bilgiler verdi.

Manavgat Devlet Hastanesi ek bina yapımına ilişkin 5 sorun mecliste!

Antalya Milletvekili Devrim Kök, Manavgat Devlet Hastanesi ek bina yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kök sorularını Sağlık Bakanı Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'na yöneltti..

Mehmet Müezzinoğlu kimdir Haberi

Mehmet Müezzinoğlu kimdir

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Başkan Ahmet Edip Uğur, mega projeler hakkında bilgi verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir'de bir dizi programa katıldı. İlk olarak Onhan Otel'de düzenlenen toplantıda sivil toplum örgütleriyle buluşan Müezzinoğlu, daha sonra Balıkesir Valiliği'ni ziyaret etti, ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Ahmet Edip Uğur'un misafiri oldu.


'Desteğe hazırız' 


Bakan Müezzinoğlu'na, belediye hizmet binası girişinde sergilenen mega projelerin maketlerini gösteren Başkan Uğur, projeler hakkında bilgi verdi. Mega projelerin MIPIM Fuarı'nda da sergilendiğini söyleyen Uğur, projelere uluslararası dev şirketlerin talip olduğunu söyledi. Bakan Müezzinoğlu da, Başkan Uğur'a projelerden ötürü teşekkür ederek, Türkiye'yi dünyada en iyi şekilde tanıtan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Balıkesir Büyükşehir...