24 / 04 / 2024

Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü ne zaman açılacak

Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü ne zaman açılacak

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Elazığ Kömürhan Köprüsü açıldı!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Elazığ Kömürhan Köprüsü Aralık ayında açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Kömürhan Köprüsü hem Elazığ hem bölge hem Türkiye hem de dünya için örnek projelerden biri. Bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Aralık ayının içerisinde inşallah burayı tamamlayıp vatandaşımızın, bölgenin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Yeni Kömürhan Köprüsü 15 Aralık'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bölgede 16 ilin ulaşım ağını güçlendirmesi planlanan Yeni Kömürhan Köprüsü'nün 15 Aralık'ta açılacağının müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın üstlendiğini duyurdu. Karaismailoğlu, "Projede şu an fiziki gerçekleşme yaklaşık yüzde 47'ler seviyesinde" dedi...

1915 Çanakkale Köprüsü 2022 yılında tamamlanacak!

Ulaştırma sektörünün üçüncü büyük yatırımı 1915 Çanakkale Köprüsü hızla ilerliyor. Köprü ve otoyol istikametindeki araziler adeta kapanın elinde kalıyor. Proje 2022 yılında tamamlanacak. Bölgenin tamamı yatırımcının odağında olacak...

1915 Çanakkale Köprüsü bir yıl erken açılacak!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım 1915 Çanakkale Köprüsü’nün planlandığı tarihten daha önce tamamlanacağını müjdeledi. Yıldırım, dev projenin 18 Mart 2022’de ulaşıma açılacağını söyledi.

Sakarya Adatepe Köprüsü hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karasu’da yapımı tamamlanan Adatepe Köprüsü’nün hizmete açıldığını belirtti.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Balıkesir brifingi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Edip Uğur’la görüşen Müezzinoğlu, belediye projeleriyle ilgili bilgi aldı

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün geçiş ücreti belli oldu!

Başbakan Binali Yıldırım, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün geçiş ücretini 15 Euro + KDV olarak açıkladı

Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü ne zaman açılacak Haberi

Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü ne zaman açılacak

AK Parti Edirne İl Başkanlığının yaptığı açıklamada, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenen 140. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılım gösterdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; bazı bakanlar, bakan yardımcıları, il başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanlarının katıldığı toplantıda İl Başkanı Belgin İba söz aldı.

Kongreleri soran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kongrelerin güzel geçtiğini ifade eden İba, desteklerinden ötürü hem Erdoğan'a hem de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'e teşekkürlerini iletti.

İba, Karaağaç'a ulaşımın sağlandığı Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü'nün bağlantı yollarının tamamlanması konusunda desteklerini istediği Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun'un katılmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Yardımcısı Dursun'a "Mehmet Müezzinoğlu beyin adı verilen köprü kısa sürede tamamlansın" şeklinde talimatında bulundu.

Başkan İba da...