29 / 03 / 2024

mehmet oğuz

mehmet oğuz

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi Fen işleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı. Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Konya Çumra'da kent parkı inşa edilecek!

Çumra Çaybaşı Mahallesi’ndeki 2 parselin devir protokolü, DSİ 4. Bölge Müdürü Mustafa Uzun ile Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz tarafından imzalandı.

Takva Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takva Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz, Muhammet Yusuf Alp tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Sancaktepe'de kuruldu.

Çumra yeniden inşa edilecek!

Çumra'nın geleceğine yön verecek projeler ürettiklerini dile getiren Başkan Oğuz, Çumra'yı yeniden inşa etmek istediklerini belirtti. Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz konu ile ilgili bilgi verdi.

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Lokman İş Merkezi'nde kuruldu.

Çocuk boyuna göre ebeveyn lavabosu yaptı, ödülü kaptı!

Seramik Tasarım Yarışması'nda sağlık gereçleri kategorisinde Mehmet Oğuz, kaplama malzemelerinde ise Emin Ercan birinci oldu. Seramik Tasarım Yarışması'ndan sektörde bir ilk çıktı. Mehmet Oğuz Çocuk boyuna göre ebeveyn lavabosu yaptı, ödülü kaptı.

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Ünlü ekonomist 'Duyumlarım o yönde' diyerek açıkladı! İşte asgari ücrette yeni oran

Ekonomist Şeref Oğuz, asgari ücrete yapılacak zamma ilişkin iddiasını paylaştı. Oğuz, "Asgari ücretin 8 bin 500- 9 bin arasında Cumhurbaşkanı tarafından ilan edilebileceğini iddia ediyorum, duyumlarım da o yönde" ifadelerini kullandı.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Dolarda büyük deprem! Dolar bu ay bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini! Hemen bakın

Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, altın, dolar kurunun Eylül ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru bu ay ne kadar olacak? İşte her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini...

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz'dan dolar için korkutan 'Sonbahar' uyarısı

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz 20 yıl sonra ikinci kez dolar kurunun Euro'yu geçmesi hakkında değerlendirme yaptı.

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

mehmet oğuz Haberi

mehmet oğuz

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi Fen işleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Demirarslan ve Enver Güdül ile yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Başkan Oğuz, yaptığı açıklamada, “Hizmet alanımız 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte 12 mahalleden 52 mahalleye yükselmiştir. Bu nedenle belediyemize ait bütün birimlerini ilçeye tam hizmet verebilmek için merkezi olabilecek olan mahallelerimize taşımaya devam ediyoruz. Bunlardan biride Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz oldu. Bu birimlerimizin daha önceki hizmet binalarının bulunduğu alanda yine ilçeye hizmet etmesi için alt geçit yapımı çalışmaları yapılması nedeniyle Okçu Mahallemize taşınması kadarı alınmıştı. Bu karar Okçu Mahallemizde Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ve Garaj Amirliğinin kullanımı için yeni...