23 / 04 / 2024

Mehmet Onur Sarıbay

Mehmet Onur Sarıbay

Turyap, Türkiye’deki 350 temsilciliğinin ardından rotayı yurt dışına çevirdi. En son ABD’de Miami Temsilciliği’ni açan şirket Avrupa ayağında ise Romanya temsilciliğiyle boy gösterecek.

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Sarı tarafından kuruldu.

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Emin Karahayıt, Onur Karahayıt ve Erkin Karayhayıt ortaklığında kuruldu.

Elar Turizm Tarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elar Turizm Tarım Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Arif Sarıkuş tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi?

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi? Milyonlarca mükellefin merak ettiği ve araştırdığı sorunun yanıtını Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay verdi...

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Mehmet Onur Sarıbay Haberi

Mehmet Onur Sarıbay

Turyap, yurtdışındaki ikinci temsilciliğini Romanya’nın en önemli liman ve turizm merkezi durumundaki Köstence’de (Constanta) açtı. Birçok Türk kökenli Romen’in de yaşadığı Köstence, yalnız Romanya iç turizminin değil, Balkan ülkeleri, Doğu Avrupa, Rusya ve Baltık Cumhuriyetleri’nin de çok önemli bir tatil merkezi konumunda.


Türklerin tarihsel bağlar ve coğrafi yakınlık bakımından hem tatil hem de ticari yatırım anlamında en iyi partnerlerinden Romanya’nın ticaret kapısı ve liman kenti Köstence’ye temsilcilik verildiğini söyleyen Turyap Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Onur Sarıbay: ‘‘Türkiye’de ciddi büyüklükte franchise ağımız var. Temsilcilerin portföylerinde ABD ve Avrupa Birliği ülkelerine yatırım yapmak isteyen kişiler ve firmalar da bulunuyor. Türkiye’den uçulan en kısa destinasyon olması, şu anda gayrimenkullerin birim fiyatlarının potansiyelin altında bulunması, dairelerin kendini kısa sürede amorti etmesi, mortgage kredisi kullanılabilmesi...