28 / 03 / 2024

Mehmet Özhaseki Kayseri projeleri

Mehmet Özhaseki Kayseri projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçelere yapılacak yatırımlarla ilgili proje safhasının tamamlandığını ve ihalelerin başladığını söyledi. Başkan Özhaseki, baharla birlikte tüm ilçelerde yoğun bir çalışmanın başlayacağını belirtti.

Mehmet Özhaseki Kayseri projelerini değerlendirdi!

Düzenlenen iftar programına eşi Neşe Özhaseki ile birlikte katılan Başkan Özhaseki, Kayseri'ye yapılan belediye hizmetlerini değerlendirdi ve tarihin en büyük projelerin bu dönemde yapıldığını söyledi.

Mehmet Özhaseki: Deprem bölgesinde en geç 1.5 yıla kadar teslimler tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 şehirdeki hummalı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve en geç 1-1.5 seneye tümüyle bütün hak sahiplerinin evlerinin teslim edileceğini belirtti.

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Bakan Mehmet Özhaseki: 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldığını ve 200 bin konutun yapıldığını inşa etti. 

Bakan Mehmet Özhaseki'den sevindirici haber: 1 ay içerisinde 50 bin konut teslim edilecek!

Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konut teslimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Mehmet Özhaseki 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.

Bakan Mehmet Özhaseki’den deprem konutlarına ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki Sanayi ve Ticaret Odası Başkanları ile buluştu. Özhaseki, “Çabamız ve elimiz deprem bölgesinde. Tüm gücümüzle, hep beraber kentlerimizi en kısa sürede eskisinden daha güvenli ve daha güzel hale getireceğiz” dedi.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! Önümüzdeki ayı işaret etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önümüzdeki Ekim ayını işaret etti. İşte detaylar...

Bakan Mehmet Özhaseki: 'Konutumu ben yaparım' diyene hem kredi hem hibe!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşümün detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, hem hibe hem kredi vereceklerini söyledi.

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

Bakan Mehmet Özhaseki: Yerinde Dönüşüm'e 175 bin 703 başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Yerinde Dönüşüm projesi kapsamında 175 bin 703 başvuru yapıldığını duyurdu.

Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki kaç dil biliyor?

Yeni Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye deprem bütçesi eleştirisi: Hazırlık bütçesi 450 milyon lira! Böyle bir şey olabilir mi?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bütçesini eleştirdi. İşte Özhaseki'nin o ifadeleri...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması!

2021 Yılı Kayseri Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ülke genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında değerlendirme yaptı.

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye kentsel dönüşüm eleştirisi! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. 

Mehmet Özhaseki Kayseri projeleri Haberi

Mehmet Özhaseki Kayseri projeleri


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçelere yapılacak yatırımlarla ilgili proje safhasının tamamlandığını ve ihalelerin başladığını söyledi. Bazı projelerin temellerinin atıldığını ifade eden Başkan Özhaseki, baharla birlikte tüm ilçelerde yoğun bir çalışmanın başlayacağını belirtti.

Develi ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Develi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Ganioğlu ve mahalle muhtarlarını dinleyen Başkan Özhaseki, ilçelere yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Tüm ilçelerde su işinden başlanarak, kanal, arıtma, yol ve üst yapı ile ilgili uzun bir çalışma yaptıklarını ve ortaya bir program çıktığını dile getiren Başkan Özhaseki, "Baharla birlikte temel atmalar başlayacak. Develi’de içme suyu sıkıntısı vardı. Daha çok köylerde ve Yeşilhisar’a kadar uzanan hatta yaşanan su sıkıntısı çözüldü. Bu proje eskiden yapılmış bir ihaleydi; ama Yeni Büyükşehir...