26 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki kimdir

Mehmet Özhaseki kimdir

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projelerin detayları belli oldu...

Mehmet Özhaseki: Ankara'da yeni çağ başlayacak!

Hakkında merak edilenleri cevaplandıran AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı s, projelerini ve yatırımlarını anlattı. 

Mehmet Özhaseki: Ankara için 11 kilometrelik hat hazırladık!

Ankara’nın üstü örtülü bir hazine olduğunu belirten Cumhur İttifakı Ankara adayı Mehmet Özhaseki, turizmden sanayiye, eğitimden ulaşıma kadar tüm projelerini anlattı.

FETÖ'ye 1 metrekare arsa vermeyen ender belediye başkanlarından biri benim!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bir belediye başkanı para yönetimini bilmiyorsa lütfen işbaşına gelmesin" diye açıklama yaptı. 

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Havalimanına gidecek metromuz birinci projemiz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Kızılay'dan başlayarak, Keçiören'i içine alıp Pursaklar'dan havalimanına gidecek raylı sistem metro hattımız birinci projemiz." diye konuştu.

Mehmet Özhaseki: Kentsel dönüşüm benim işim!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Kentsel dönüşüm benim işim. Bu fakir kardeşiniz kentsel dönüşümle ilgili yasaları hazırlayanların başında geliyor. Bu benim uzmanlık alanım'' diye konuştu.

Mehmet Özhaseki: Gecekondusu olmayan bir şehir bıraktım!

kayseri'de yaptığı hizmetleri anlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, ''Taşra gibi görünen yarıdan fazlası gecekondu bir şehri bırakırken Paris ile yarışacak bir şehir bırakarak ayrıldım'' dedi.

Şehircilik baştan sona dizayn edilmeli!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ankara'ya dair planları, hedefleri ve projeleri anlattı. Özhaseki, şehircilik anlayışının değişmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Mehmet Özhaseki: İnşaatlar belediyelerin işi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, belediyelerin bütçe ve ihaleleriyle ilgili süreçlerini anlattı. Özhaseki, metro projeleri için hükümetten destek alındığını kaydetti.

Mehmet Özhaseki'den Ankara'ya stadyum sözü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara'da yapacağımız 55 bin kişilik kapasiteli stadyumun projeleri üzerinde son halini verdik" diye konuştu. 

Mehmet Özhaseki: Kayseri'de 100 bin evi davullu zurnalı yıktık!

Seçim çalışmaları kapsamında Kayserililer ile buluşan AK Partili Mehmet Özhaseki, Kayseri'de belediye başkanı olduğu dönemde 100 bine yakın evi kentsel dönüşüm kapsamında yıktıklarını anlattı.

Türkiye'nin en güzel stadyumunun temelini atıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bir iki ay içerisinde inşallah Türkiye'nin en güzel stadyumunun da temelini atıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Mehmet Özhaseki 111 projesini açıkladı!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara'da hayata geçimek istediği 111 projeyi düzenlediği tanıtım toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki kaç dil biliyor?

Yeni Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Mehmet Özhaseki'den Kanal İstanbul açıklaması!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kanal İstanbul'la ilgili konuştu. Mehmet Özhaseki, "Allah aşkına bir evin bodrumunu yapmak gibi eşilen bir toprak parçası depremi nasıl tetikler?" dedi.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Mehmet Yontar kimdir?

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de hayatını kaybetti. Peki Mehmet Yontar kimdir? Mehmet Yontar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Yontar'ın biyografisi...

Mehmet Özhaseki: Fay hatları üzerine asla ev yapılmayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yer altındaki hareketliliğe ve fay hatlarına dikkat edilerek, statik hesaplara uygun şekilde yapılan binaların şiddetli depremlerde yıkılacağını söyledi.

Mehmet Kalyoncu kimdir?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu kimdir? Mehmet Kalyoncu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kalyoncu'nun biyografisi...

Mehmet Özhaseki: Belediyelere kiracılarınızdan kira almayın dedik!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamada, "Belediyelere 'kiracılarınızdan kira almayın, su faturasını ödemezse de kesinti yok' dedik" dedi.

Mehmet Çelik kimdir? 

Sinpaş GYO’nun Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik kimdir? Mehmet Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Çelik'in biyografisi...

Mehmet Çitil kimdir?

Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Çitil kimdir? Mehmet Çitil daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Çitil'in biyografisi...

Mehmet Aslan kimdir?

Gayrimenkul Hukuku Avukatı Mehmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalışmaktadır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 5 bine yakın projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara genelinde gerek çevre, gerekse merkez ilçelerimizde 5 bine yakın projemiz var. Bu projeleri gerçekleştirmeye bizim gücümüz yeter, tecrübemiz var" dedi...

Mehmet Özhaseki'nin Ankara’ya vizyon katacak dev projeleri!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projelerin detayları belli oldu...

Mehmet Özhaseki kimdir Haberi

Mehmet Özhaseki kimdir

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin Ankara’ya yeni bir çehre ve vizyon katacak projeleri sizler için araştırıldı. Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Özhaseki Büyükşehir Belediye Başkanı olması takdirde şehrin çehresini değiştirecek. İşte Özhaseki’nin Ankara’ya vizyon katacak dev projeleri…

KÜLTÜR SANAT

1- Hacı Bayram - Ankara Kalesi Arası Teleferik Projesi
2- Mahallelere Açık Hava Sinemaları
3- Kamp Karavan Turizminin Geliştirilmesi

SOSYAL PROJELER

1- Öğrencilere ve Gençlere Yönelik Projeler
2- Ev Hanımları için Mahalle Konağı
3- Hasta Yakınları için Misafirhaneler
4- Erişilebilir Belediyeler

ÇEVRE PROJELERİ

1- Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
2- Derelerin Islahı
3- Çevreci Kaldırımlar

ÇOCUK ŞEHRİ PROJELERİ

1- Çocuk Köyü Projesi
2- Mahallelere Etüt Merkezleri, Kreşler ve Çocuk Oyun Evleri
3- Çıkmaz Sokakların Çocuk Sokakları Olarak Projelendirilmesi
4- Kodlama ve...