19 / 04 / 2024

Mehmet Özlü

Mehmet Özlü

Ubuntu Tekstil İnşaat Taahhüt Projelendirme ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Özlü tarafından 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Bağcılar, Evren Mahallesi'nde kuruldu.

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında deneme sürüşü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında deneme sürüşüne katıldı...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na Genel Müdür olarak atanan Mehmet Kamil Demirel bağımsızlık niteliğini kaybetmiş olması nedeni ile yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. 

Mehmet Ersoy: Hatay yeniden imar edilecek!

Hatay'ın geçmişten gelen bir tarihe ve potansiyele sahip olduğunu belirten Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''İhtiyaç duyulan imar planlarını hızlı bir şekilde başlatacağız'' dedi.

Kentsel dönüşümü hızlı yapmamız lazım!

Mehmet Özhaseki, “Kentsel dönüşüm yerelden başlamalı. Yenilemeyi hızlı yapmamız icap ediyor. Belediye başkanlarımız ve vatandaşlarımız kentsel dönüşüm konusunda duyarlı olmalıdır” dedi. 

Ankara-Sivas hızlı tren projesinde sona gelindi!

TRANSİST 11. İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "Ankara-Sivas hızlı tren projesinde sona yaklaştık." dedi....

Şanlıurfa'ya Yüksek Hızlı Tren yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'ya Yüksek Hızlı Tren yapılması talebi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, bu talebi Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a iletti..

Türkiye yüksek hızlı trene sahip dünyanın 8’inci ülkesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Hedef 2023 Büyük Türkiye Zirvesi"nin açılışında konuştu. Türkiye’yi yüksek hızlı trene sahip dünyanın 8’inci ülkesi yaptıklarını belirten Turhan, ulaşım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Muhalefetten Mehmet Özhaseki'ye imar sorusu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin, “Tüm hırsızlıklar imardan geliyor” açıklamasını MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya ile Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yılmazkaya eleştirdi.

Mehmet Keleş: Hızlı tren Düzce için çok önemli!

Düzce'de dün gerçekleştirilen ‘Hızlı Tren Paneli- Gelecek Nesiller için Refah: RaHat’ çalıştayında açıklamalar yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş hızlı tren güzergahı için Düzce’nin uygun olduğunu dile getirdi.

Mehmet Şimşek'ten yatırımcılara 'Türkiye'nin önü açık' mesajı!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 47. Dünya Ekonomik Forumu'na katılmak üzere gittiği Davos'ta, yatırımcılara Türkiye'nin hızlı bir şekilde yapısal gündemine odaklanacağını ve 2013 yılının ortasından itibaren yoğunlaşan saldırıların yoğun olduğu dönemi geride bırakacağını söyledi.

Boska Yapı ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boska Yapı ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Özlü tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Mehmet Özlü Haberi

Mehmet Özlü

Ubuntu Tekstil İnşaat Taahhüt Projelendirme ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Özlü tarafından 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Bağcılar, Evren Mahallesi'nde kuruldu. 


Ubuntu Tekstil İnşaat Taahhüt Projelendirme ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt projelendirme ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşaetmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...