29 / 03 / 2024

Mehmet Salih Satıcı

Mehmet Salih Satıcı

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli ile 5 milyon TL sermaye ile kurdu...

Tahincioğlu Kavacık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Kavacık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu.

Sag Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sag Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Salih Satıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Kadıköy, 19. Mayıs Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

AS Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

AS Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Mehmet Salih Satıcı tarafından 10 bin liralık sermaye bedeli 24 Mart 2014 tarihinde Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Cevher Hanım Apartmanı'nda kuruldu.

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Uyanık instagram satıcılarına karşı uzmanlar uyardı! “İade almıyorum” yok!

Pek çok kişi için pratik ve kolay bir yöntem olarak alışkanlık haline gelen instagram gibi platformlardan veya özellikle alışveriş için açılmış uygulamalardan alışveriş yapıyor.  Belli bir dükkan ve muhatap olmadığı için bazı satıcılar ise uyanıklık yaparak bunu fırsata çevirmeye çalışıyor ve ürünü

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

Satıcıya e-ticarette koruma kalkanı! 5 gün içinde ödeyecek!

E-ticarette hizmet sağlayıcı kişilere güçlü koruma kalkanı geliyor. Satış platformu, satıcıyı savunmasını henüz almadan tek taraflı sistemden çıkaramayacak, parasını da beş gün içinde ödeyecek. İşte detaylar…

Tapucom'dan bireysel satıcılara sıfır masrafla gayrimenkulleri satma fırsatı!

Değerinde tapu satmanın en hızlı ve kolay yolunu sunan Tapucom, kurumlardan sonra şimdi de bireysel satıcılar için gayrimenkullerini ücretsiz bir biçimde satma fırsatı sunuyor.

Emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev satın alınırken bir emlakçı ile çalışılması halinde alınan hizmet karşılığında komisyon ödenmesi gerekiyor. Peki, emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Emlak vergisini alıcı mı satıcı mı öder?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödenen vergi oluyor. Peki, taşınmazın satılması halinde o yılın emlak vergisini alıcı mı satıcı mı öder? İşte yanıtı...

Tapuya alıcı mı satıcı mı başvurur?

Gayrimenkullerin devir işlemleri tapu dairesinde gerçekleşiyor. Devir için öncelikle randevu alınması şart. Peki, tapuya alıcı mı satıcı mı başvurur?

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

İnşaat malzemeleri satıcıları fiyatlara çözüm bekliyor!

İnşaat sektöründe fiyat tartışmaları devam ediyor. Artan inşaat malzemeleri fiyatları, inşaat malzemeleri satıcılarını da zor duruma düşürdü...

Vekaletnameyle tapuda hem alıcı hem satıcı olunabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde vekaletnameyle tapuda hem alıcı hem satıcı olunup olunamayacağını kaleme aldı.

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, gayrimenkul satışı yapacak olan kişilere ücretsiz satış yapabilecekleri uygulamayı hayata geçiriyor.

Mehmet Salih Satıcı Haberi

Mehmet Salih Satıcı

Profesyonel bir kadro


İnsanın oturacağı evin rahatlığı kadar dizaynı ve tasarımı da önemlidir. Etrafta sağlanan imkanlarla birlikte kim istemez ki doğa ile iç içe bir yaşam. İşte Gülsa Şirketler Grubu da tam olarak bu noktada devreye giriyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, 1997 yılında kurdukları Gülsa İnşaat’ı bugünlere kadar büyüyerek taşımayı başarmış. Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeleri ile hızlı bir büyüme gerçekleştirerek, bugün sektörde, alt yapı-üst yapı projeleri, endüstriyel tesisler, konut, alışveriş merkezi ve gayrimenkul yatırım projeleri gerçekleştiren firmaları ile ‘Gülsa Şirketler Topluluğu’ haline gelmeyi başarmış. 


Ancak bir proje var ki herkesin yaşamak isteyeceği cinsten: “Gökdeniz Kartal Projesi.” Tıpkı diğer yatırım projeleri gibi uzun uğraşlar sonucunda profesyonel kadro ile Gökdeniz Kartal Projesi’ni yaptıklarını belirten Satıcı, burada...