23 / 04 / 2024

Mehmet Sekmen erzurum yatırımları

Mehmet Sekmen erzurum yatırımları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs'ta hayata geçirilen yatırımları denetledi.

Erzurum'a 60 günde 60 büyük proje!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında yaptığı yatırım ve projeleri anlattı.

Mehmet Sekmen'den Tekman'a tünel müjdesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Tekman ve Hınıs’a çıkarma yaptı. Başkan Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile birlikte Tekman esnafını gezdi. Başkan Sekmen Tekman'a tünel müjdesi verdi...

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Belediyeler Birliği toplantısında Erzurum'u yeniden inşa edecek projelerin hayata geçeceğini açıkladı. 

Erzurum'da muhteşem dönüşüm başladı!

Doğu'nun marka şehri Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çağ atlıyor. Kentsel dönüşüm muhteşem bir noktaya taşınıyor. Başkan Sekmen, "Mutlu bir şehir inşa ediyoruz" diyor...

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi töreninde yaptığı açıklamada; Erzurum Şehir Hastanesi'nin Kasım ayında açılacağını açıkladı.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi kuruldu!

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 97 bin 220 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Erzurum yeni yatırımlarla şahlanacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada 2019 yılının Erzurum için de bir şahlanış yılı olacağını söyledi.

Murat Kurum'dan Mehmet Sekmen'e dönüşüm teşekkürü!

Erzurum'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentteki kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Mehmet Sekmen'den emeklilere konut için arazi!

Emeklilere konut için imkanları seferber eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin muhtelif yerlerinde yeni konutların yapılması için arsa tahsisi gerçekleştirdi. 

Mehmet Sekmen erzurum yatırımları Haberi

Mehmet Sekmen erzurum yatırımları



Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs ilçesinde Büyükşehir’in yatırımlarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.


Hınıs’a giden Başkan Sekmen, Hınıs Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkanı Bülent Ay ile birlikte Büyükşehirin çalışmalarını denetledi. Hınıslı muhtarlarla da bir araya gelen Başkan Sekmen, vatandaşların taleplerini de dinledi. Sekmen konuyla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:

“Biz kent merkezine ne yapıyorsak aynı çalışmaları ilçelerimizde de gerçekleştiriyoruz. Hınıs, ilimizin en önemli ilçelerinden biridir. 3 yıldır il genelinde yapılan alt ve üst yapı hizmetleri, içme suyu hattı, kanalizasyon, prestij cadde uygulaması, cephe sağlıklaştırması, ışıklandırma, peyzaj, refüj, yol bakım ve onarımı, gölet, tarımsal sulama tesisi, çiftçilere lojistik destek, bilgi evleri, cami bakım ve onarımı, taziye ve imam evleri, makine parkı desteği gibi yerel yönetimle alakalı ne gibi proje veyahut destek...