25 / 04 / 2024

Mehmet Sekmen kimdir

Mehmet Sekmen kimdir

2014 Yerel Seçimlerinde Erzurum Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Sekmen, 2019 yerel seçimlerinde de AKP adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Sekmen kimdir?

Mehmet Sekmen'den emeklilere konut için arazi!

Emeklilere konut için imkanları seferber eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin muhtelif yerlerinde yeni konutların yapılması için arsa tahsisi gerçekleştirdi. 

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Mehmet Sekmen emeklilere konut için harekete geçti!

Kurmayları ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, emeklilere konut projesinde ne gerekiyorsa yapacaklarını açıkladı. 

Tapusuz ev almayın!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen ev alacak vatandaşları uyardı. Başkan Sekmen, "Tapusuz ev almayın" dedi.

Erzurum'da 22 bölgede kentsel dönüşüm devam ediyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da 22 bölgede 7 milyon metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışması yapıldığını ifade etti.

Mehmet Sekmen: 2016 kentsel dönüşümde hamle yılımız olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "2016 yılı bizim kentsel dönüşümde yatırım ve hamle yılımız olacak. Geçen yıl alt yapıda hamle yılıydı, bu sene de kentsel dönüşümde hamle yılı" dedi.

Erzurum'un 26 bölgesinde kentsel dönüşüm gerçekleşiyor!

Erzurum’da yaptığı değişim ve dönüşümle yerel hizmetlerde şehri ayağa kaldıran Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu’nun Başkenti Erzurum’da yaptığı hizmetleri değerlendirdi.

Mehmet Sekmen Almanya'daki belediye modelini inceliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Almanya’daki yerel yönetimlerin kullandığı peyzaj, çatı, park ve bahçe, ışık, ısıtma ve diğer sistemleri yakından inceliyor.

Erzurum'da kentsel dönüşüm atağı başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi.

TOKİ Erzurum'da 2 bin konut yaptı!

TOKİ ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol ile 500 lira taksitle vatandaşlar ev alabilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim döneminde vaatlerinin 5 bin civarında konut yaptırmak olduğunu söyledi.

Erzurum Avrupa'nın en gözde kenti olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ''Ülke genelinde Avrupa ile yarışan yeni şehirler inşa ediyor. Olimpiyat şehri Erzurum'da inşallah Avrupa'nın en gözde kenti olacak" dedi.

Mehmet Sekmen'den Tekman'a tünel müjdesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Tekman ve Hınıs’a çıkarma yaptı. Başkan Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile birlikte Tekman esnafını gezdi. Başkan Sekmen Tekman'a tünel müjdesi verdi...

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Mehmet Sekmen, Türkiye'de yerel yönetimlerde adeta marka haline geldi. Uyguladığı yönetim anlayışıyla şehri ticaret, turizm ve cazibe merkezine dönüştüren Sekmen, "Olimpiyat şehri Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz" dedi.

Erzurum'da tarih eksenli kentsel dönüşüm uyguluyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şehitler Mahallesi'nde bulunan kentsel dönüşüm kamulaştırma alanında gecekondu sahipleriyle istişare toplantısı yaptı.

Mehmet Tara ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Mehmet Tara kimdir? Hangi projelerde çalıştı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Tara’nın biyografisi...

Prof. Dr. Mehmet Tanyaş kimdir? Ne zaman profesör oldu? Hangi projeleri yönetti?

Prof. Dr. Mehmet Tanyaş nerelidir? Hangi üniversitede öğretim üyesi olarak çalıştı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Denge Holding’de ne iş yapıyor? İşte Mehmet Tanyaş ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Ak Şekerbank’ta hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Ak kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şekerbank’ta hangi alanlarda görev aldı? Şeker GYO’da ne zamandan beri ve hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Ak’ın biyografisi...

Mehmet Şencan iş hayatına ne zaman başladı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor?

Mehmet Şencan kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nerelerde çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Mehmet Şencan ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Bulut kimdir? Mehmet Bulut nereden mezundur?

Mehmet Bulut ne iş yapıyor? Mehmet Bulut’un mesleği nedir? Mehmet Bulut nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki kaç dil biliyor?

Yeni Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Mehmet Çitil kimdir? Ne mezunu?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sn. Mehmet Çitil kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Ne iş yapıyor? Mehmet Bulut nerede doğdu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Mehmet Bulut kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Mehmet Bulut’a ilişkin merak edilen her şey...

Mehmet Arpacı nereden mezundur? Mehmet Arpacı evli mi?

Mehmet Arpacı kimdir? Mehmet Arpacı’nın mesleği nedir? Mehmet Arpacı nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Çeker Kimdir? Mehmet Çeker ne iş yapıyor?

Mehmet Çeker kimdir? Mehmet Çeker’in mesleği nedir? Mehmet Çeker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Kutman Kimdir?

Mehmet Kutman kimdir? Mehmet Kutman’ın mesleği nedir? Mehmet Kutman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Agah Mehmet Tara Kimdir?

Agah Mehmet Tara kimdir? Agah Mehmet Tara’nın mesleği nedir? Agah Mehmet Tara hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Sekmen kimdir Haberi

Mehmet Sekmen kimdir

Mehmet Sekmen kimdir?

Mehmet Sekmen, 25 Ocak 1958′de Erzurum İspir’de doğdu. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Hava’dır. Mehmet Sekmen İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Kamu ve özel sektörde yöneticilik yaptı. 

Mehmet Sekmen Serbest Muhasebeci olarak çalıştı. Özel bir şirkette finansman yöneticiliği yaptı. Daha sonra kendi aile firmasında yönetici olarak iş yaşamını sürdürdü. 

Bir dönem Samandıra, iki dönem Kartal Belediye Başkanlığı görevine seçilerek bu görevleri yürüttü. Ayrıca Bölgedeki birçok Kültür ve Sanat derneklerine öncülük ederek, dernek çalışmalarına katıldı ve bu derneklerde üyelik ve başkanlık görevleri üstlendi. 

Mehmet Sekmen Kartal Spor Kulüp Başkanlığı ve 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı görevlerinde bulundu. Mehmet Sekmen 22. Dönem İstanbul Milletvekili. 

2014 Yerel Seçimlerinde Erzurum Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Sekmen, 2019 yerel seçimlerinde de AKP adayı olarak gösterildi. 

Orta düzeyde...