20 / 04 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu kim

Mehmet Tahmazoğlu kim

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesi’nde yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve spor Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep'teki konut yatırımları devam edecek!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ''Şahinbey İlçesinde yeni konut yapımımız devam edecek. İnşallah birkaç ay sonra vatandaşlarımıza müjdeli bir kura çekimi daha yapmayı planlıyoruz” dedi.

Kentsel dönüşümde müteahhitler aktif rol üstlenmeli!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut üretmenin müteahhitlerin işi olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm projelerinde müteahhitlerin aktif rol üstlenmesi için her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu: Gaziantep'teki 63 bin konutu müteahhitler yaptı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut üretmenin müteahhitlerin işi olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm projelerinde müteahhitlerin aktif rol üstlenmesi için her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

Gaziantep Şahinbey'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi!

Şahinbey Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Kahvelipınar Mahallesi'nde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verildi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kamulaştırma ve yıkım çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Şahinbey'de en büyük sorun çarpık yapılaşma!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ilçenin tüm sorunlarını kaynağının, yüzde 80'i aşan çarpık yapılaşma olduğunu söylereyek, "Bunu hızla çözeceğiz" dedi.

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey hızla büyüyor!

Şahınbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 'Şahinbey ilçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor Son 5 yılda 130 bin kişilik nüfus artışımız oldu Bu bağlı olarak ilçemizin imarlı bir şekilde gelişmesi adına yeni mahalleler kuruyoruz' dedi.

Şahinbey hızla büyüyor!

Esnafın ve vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için semt pazarları inşa ettiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt Pazar sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu: Pazaryerimizi yakın zamanda hizmete sunacağız!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt Pazar sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi. Mehmet Tahmazoğlu ' Pazaryerimizi yakın zamanda hizmete sunacağız ' dedi.

Şahinbey'de semt pazarı sayısı sekize çıkarıldı!

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için semt pazarlarına önem verdiklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt Pazar sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı!

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı. Şahinbey Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı ve yapacağı projeleri basın mensuplarıyla bir araya gelerek anlattı.

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Mehmet Topaloğlu ile Anthaven üzerine!

Çalışmalarını finans alanında sürdüren Mehmet Topaloğlu Port Alaçatı’daki konutunun ardından Anthaven ile ilk kez Ant Yapı ile tanıştı.Ant Yapı EQ Dergisi eidtörleri Toploğlu ile röportaj yaptı...

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Gedikoğlu vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Gedikoğlu 28 Kasım 2017 (Dün) tarihinde vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Mehmet Babaoğlu'ndan Dönüşüm Meram'a destek!

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Meram Belediyesi tarafından geçen hafta tanıtımı yapılan ‘Dönüşüm Meram’ adlı kentsel dönüşüm projelerinin hem Konya’da hem Türkiye genelinde gündem oluşturduğunu söyledi.

Mehmet Cicioğlu açığa alındı!

Samsun Defterdarlığı Milli Emlak Müdürü Mehmet Cicioğlu ile Havza Malmüdürlüğü Saymanlık Müdür Yardımcısı Talat Albayrak açığa alındı.

Mehmet Babaoğlu: Konya Seydişehir’e Tarım Köy kurulabilir!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde kamu yatırımlarına ilişkin incelemede bulundu. Babaoğlu ilçe ziyareti sırasında bölge için önemli bir projeden bahsetti.

Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Konutları'nı inceledi!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli ailelere yönelik yaptırdığı Mavikent Konutlarının 4'üncü etap çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Şahinbey İbn-i Sina mahallesine cami yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi’nin yeni mahallerinden biri olan İbn-i Sina Mahallesine Cami yapımına başlandı. Caminin temel atma törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı...

Gaziantep Şahinbey'de 7 yılda 75 binden fazla konut yapıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep MÜSİAD'ı ziyaretinde Şahinbey bölgesinde yapılan çalışmaları ve projelerini anlattı. Tahmazoğlu, bölgede 7 yılda 75 binden fazla konut yapıldığını belirtti.

Mehmet Bekaroğlu'ndan, Timya Vadisi'ndeki dönüşüm için 11 soru!

CHP'nin Rizeli İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya yönelttiği soru önergesinde, yapımı yılan hikayesine dönen TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm projesini sordu.

Mehmet Tahmazoğlu kim Haberi

Mehmet Tahmazoğlu kim

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesi’nde yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve spor Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceledi.Sabahın erken saatlerinde ekibiyle birlikte Şahinbey İlçesinde incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Şahintepe Mahallesi’nde 13 bin metrekare alan üzerine yaptıracağı 5 katlı sosyal tesisin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Geçtiğimiz günler içerisinde görkemli bir törenle temeli atılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Merkezi’nin 400 gün içerisinde tamamlanarak faaliyete geçmesi hedefleniyor. Bodrum ve zemin kat haricinde üç katlı olacak olan tesisle ilgili bilgi alan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Geleceğimizin teminatı olan gençliğe yapılan yatırımlarımız devam edecek. Göreve geldiğimiz günden bu yana 73 sosyal tesisimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şu ana kadar tesislerimizde 293 bin kişi yararlandı ve 40 bin aktif kursiyerimiz...