19 / 04 / 2024

Mehmet Torun Torunlar GYO sermayesi

Mehmet Torun Torunlar GYO sermayesi

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasını SPK onayladı...

Otomobil fiyatları bu sene her çeyrekte yüzde 25 artacak!

Ege Otomotiv Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, otomobil fiyatları ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Torun, fiyatların artacağına dikkat çekti. İşte o açıklama... 

Mehmet Torun Kimdir?

Mehmet Torun kimdir? Mehmet Torun’un mesleği nedir? Mehmet Torun nereden mezundur? İşte detaylar!

Trn Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trn Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Torun tarafından kuruldu.

Torunlar GYO'nun borsadaki paylarıyla ilgili flaş açıklama!

Aziz Torun ve Mehmet Torun'a ait payların borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesine ilişkin pay satış bilgi formu onaylandı. İlgili paylar Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde borsada işlem gören niteliğe dönüştürülecek.

Mehmet Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasını SPK onayladı...

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Torunlar GYO Torun Tower değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Torun Tower projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Mehmet Torunlar'dan Kızılay açıklaması!

Kızılay üzerinden Ensar Vakfı’na yaptığı 8 milyon dolar bağış ile gündeme gelen Torunlar Holding’in sahiplerinden Mehmet Torun “Ben bu bağışın şerefiyesinin Kızılay’a kalmasını istiyorum. Madem yanlıştı, Kızılay kabul etmeseydi” diye konuştu...

Torunlar GYO'nun acı günü! Osman Torun vefat etti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un babası ve Torunlar'ın kurucusu Osman Torun vefat etti. Osman Torun'un cenazesi bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden ikindi namazına müteakip defnedilecek.

Torunlar 2,1 milyar TL yatırım yapmayı hedefliyor!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun: "Torunlar GYO olarak 2016-2018 yılları arasında mevcut ve geliştireceğimiz projeler için 2,1 milyar TL yatırım yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Torunlar GYO, iştiraklerinden hisse devraldı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., iştiraklerinden TRN AVM ve Hastalya Motorlu Vasıtalar şirketlerindeki Aziz Torun ve Mehmet Torun'a ait hisselerin devir alındığını KAP'a bildirdi.

Torunlar GYO'dan Torun Center'da çıkan yangına açıklama!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mecidiyeköy'de hayata geçirilen ve yapımı devam eden Torun Center projesinde bugün yangın meydana geldi. Torunlar GYO yangınla ilgili açıklamada bulundu.

Torunlar GYO B ve C Grubu'ndaki paylarını Mehmet Torun'a devretti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 78 bin 616,07 nominal tutarındaki B Grubu ve 78 bin 616,07 nominal tutarındaki C Grubu kapalı nama yazılı paylarını şirket ortaklarından Mehmet Torun'a devretti.

Mehmet Torun Torunlar GYO sermayesi Haberi

Mehmet Torun Torunlar GYO sermayesi

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kurulca onaylı pay satış bilgi formu (Mehmet Torun) hakkında açıklama yaptı.

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların tamamının ya da bir kısmının İkincil Piyasa veya Piyasada oluşacak fiyattan satılmasına karar verildiği ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun (Kurul) onayına sunulduğu açıklanmıştı.

Mehmet Torun'a ait payların borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesine ilişkin Kurul'un 24 Nisan 2021 tarihli ve 23/710 sayılı  toplantısında onaylanan pay satış bilgi formu yayınlandı. İlgili paylar Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde borsada işlem gören niteliğe dönüştürülecek.

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin paylarının satışından elde edilecek gelir, Torunlar'ın gelecekte gerçekleştirmeyi planladığı...