16 / 04 / 2024

Mehmet Uzun

Mehmet Uzun

Karabük Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, yapımı devam eden kamu inşaatlarını yerinde inceledi.

Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Uzun tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta kuruldu.

Atabey İnşaat sahibi Mehmet Uzun: Niğde'ye vizyon kattık!

Niğde'nin önde gelen inşaat firmalarında Atabey Gayrimenkul ve İnşaat, kente yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekliyor. Mart ayında inşaatına başlanacak olan 'Atabey 104 un Niğde halkının ortalama gelirine uygun olarak yapılıp, satılması planlanıyor.

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Borsada ‘Mehmet Şimşek’ coşkusu! Endeks yeniden 5 bin puanı aştı! İşte en çok kazandıran hisseler!

Yeni kabine heyecanı ve Mehmet Şimşek’in yeniden ekonomi yönetimine geçeceğine ilişkin haberler borsayı coşturdu. Borsa İstanbul BIST 100 endeksi yüzde 3’ün üzerinde kazançla uzun bir aranın ardından yeniden 5 bin puanın üzerine tırmandı.

Bell Port Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bell Port Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Elif Ece Uzun borçları nedeniyle evini sattı!

Eşi Mehmet Uzun ile boşanma aşamasında olan manken Elif Ece Uzun'un borçları nedeniyle evi ve arabasını sattığı öğrenildi.

Long Hafriyat İnşaat Ve Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Long Hafriyat İnşaat Ve Bilişim Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Zonguldak Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor!

Zonguldak'ta inşaatı biten Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Emlak Konut GYO'nun hisseleri uzun vadede kazandıracak!

Tera Yatırım Uluslararası Piyasalar Stratejisti Mehmet Bilal Bircan, Emlak Konut GYO'nun hisselerinin orta ve uzun vadede kazandıracağını söyledi. 

Mehmet Kalyoncu: SPK’nın mevzuat değişikliği ile GYO’ların önü açıldı!

Sermaye Piyasası Kurulu, uzun zamandır beklenen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na İlişkin Esaslar Tebliği’nde önemli değişiklikler gerçekleştirdi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi Hizmete Açıldı!

Uzun zamandır halde bulunan olan Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Sosyal Tesisi, Beşiktaş Belediyesi ve BJK tarafından yapılan ortak çalışmaların ardından hizmete açıldı...

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda sona gelindi!

Aksaray’da çok uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren eski terminal binası Piri Mehmet Paşa Çarşısı'na dönüştü.

Karabük’te kamu yatırımları devam ediyor!

Karabük Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, yapımı devam eden kamu inşaatlarını yerinde inceledi.

Mehmet Uzun Haberi

Mehmet Uzun

Karabük’te kamu yatırımları son sürat devam ediyor. Özel İdare koordinatörlüğünde yapımı devam eden bazı kamu kurumlarının bina inşaatlarını Genel Sekreter Mehmet Uzun yerinde inceledi.


5000 Evler Mahallesinde yapımı devam eden Karabük 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmet Binasının inşaatını beraberinde Yatırım ve İnşaat Müdürü Fatih Garip ile birlikte incelemelerde bulunan Genel Sekreter Uzun yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Uzun, Özel İdare kontrollüğünde yapımı devam kamu kurumu hizmet binaları ve diğer binalarla ilgili bir sorunlarının bulunmadığını söyleyerek, “ Yapımı devam eden binalarımız ödenekleri gelmiş durumda. Yani yüklenici firmalar ne kadar çabuk işlerini bitirirse o kadar erken paralarını alabilecekler.”...