23 / 04 / 2024

Mein Schiff Herz kruvaziyer

Mein Schiff Herz kruvaziyer

BM Dünya Turizm Örgütü'nün 2021 verilerine göre, dünyanın en çok turist alan ülkeleri sıralamasında Türkiye 4'üncülüğe yükseldi. Türkiye "fine dining" amacıyla seyahat edenlerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Son olarak Bodrum'a dev kruvaziyer yanaştı.

Dünyaca ünlü ekonomist açıkladı! Dolar en kötü yılını yaşayacak

ABD'li ünlü ekonomist Peter Schiff, enflasyon probleminin daha kötüye gideceği uyarısında bulundu ve 2023`ün ABD doları için "en kötü yıllardan biri" olacağını öngördü.

Ünlü ekonomistten dolar için buz kestiren tahmin! Dolar 2023'te ne olacak? Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı!

Dolar kuru ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. ABD'li ünlü ekonomist Peter Schiff dolar ile ilgili çarpıcı bir tahminde bulundu. İşte ayrıntılar...

Peter Schiff, herkesi ürküttü! Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa milyonerler batar!

Bitcoin (BTC) karşıtlığıyla tanınan ünlü altın yatırımcısı Peter Schiff, Bitcoin'in dibi göreceğini duyurdu. Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa herkes batar!

Asgari ücrete büyük zam! Net rakamı bizzat çıkıp açıkladı

Asgari ücretin yükselen enflasyon neticesinde 2022 yılının ilk 6 ayını göremeden erimesi asgari ücrete yarı yıl zammını gündeme getirdi. Hükümein asgari ücrete ek zam çalışması devam ederken ücretlere ilk zam haberi geldi. Artış oranını bizzat açıkladı.

Mein Haus İç Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleti Limited Şirketi kuruldu!

Mein Haus İç Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleti Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Başak Yergin tarafından kuruldu. 

Bodrum'a kruvaziyerle 4 bin 854 yolcu geldi!

Bodrum'a gelen Malta bayraklı 295 metre uzunluğundaki "Mein Schiff 3" ve Bahama bayraklı 245 metre uzunluğundaki "Rhapsody Of The Seas" kruvaziyerleri, Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi'ne yanaştırıldı.

Bodrum'a 30 bine yakın turist gelecek!

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ndeki Gemi Yanaşma İskelesi’ne yanaşan ’Mein Schiff 3’ adlı gemi, 2 bin 475 turist getirdi. Geminin yıl içinde 30 bine yakın turisti, tur kapsamında ilçeye getireceği belirtildi.

Antalya'da kruvaziyer turizmi canlandı!

Alman bayraklı iki yolcu gemisi, 4 bin 100 turistle Antalya Limanı'na yanaştı. Alman bayraklı yolcu gemileri " Aida " ve " Mein Schiff 2 ", Antalya'ya geldi.

Mein Schiff Herz kruvaziyer Haberi

Mein Schiff Herz kruvaziyer

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı tanıtım ve projelerle dünyadaki Gastrocity listesine İstanbul, Bodrum, İzmir ve Çeşme gibi turizm destinasyonlarını eklemeye çalışıyor. Bakanlığın çalışmaları ilk meyvelerini vermeye başladı. 

Muğla’nın Bodrum ilçesine, sezonun 10’uncu kruvaziyeri ‘Mein Schiff Herz’ bin 270 yolcu getirdi.

Mein Schiff Herz  262 metre uzunluğundaki 36 metre genişliğinde.  Geminin toplam yolcu kapasitesi ise bin 912.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum’a lüks yat ve kruvaziyer hareketliliği devam ediyor. Sezonun 10’uncu yolcu gemisi olan Malta bayraklı 263 metre uzunluğundaki ‘Mein Schiff Herz’ saat 18.30 sıralarında Yunanistan’ın Iraklion Liman’ından hareket ederek Kumbahçe Gemi Yanaşma İskelesi'ne demir attı.

Gemide ağırlıklı olarak Alman uyruklu olmak üzere bin 270 yolcu ve 651 personelin bulunuyor.

Kente gelen yabancı turistler, tarihi noktaları gezerken, işlek cadde ve sokaklarda vakit geçirdi. Yolcu gemisi, yarın akşam saatlerinde Mykanos’a...