20 / 04 / 2024

mekanlarda renk

mekanlarda renk

Mekanlarda farklı etkiler yaratmanın en önemli yollarından biri ışık oyunlarını kullanmak. Değişik renk ve ebatlardaki abajurlar ise ışığı yansıtma tekniklerini en kolay uygulayabileceğiniz objeler.

Otomobilde en çok tercih edilen renk hangisi? Artık "gri" renk favori...

Otomobilde geçmiş zamanda en çok tercih edilen beyaz renk, şimdi tahtını "griye" bıraktı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri kapsamında, geçen sene trafiğe kaydı yapılan 2,3 milyon taşıttan 945 bin 768'i otomobillerden oluştuğu kaydedildi. 

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ünlü tarafından kuruldu.

Samsung Galaxy Watch 6: Sızan görseller ve renk seçenekleri!

Samsung, yeni ürünlerini piyasaya sürmek için çalışmalarını hızlandırıyor. Galaxy Watch 6'nın görselleri sızdırıldı ve renk seçenekleri ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Renk Değiştiren arka panelli Vivo Y100 piyasaya çıktı

Vivo, Hindistan'da yeni Vivo Y100'ün piyasaya sürülmesiyle Y serisi serisini genişletti. Çinli üreticinin orta sınıf teklifi,  iki renk değiştiren Pasifik Mavisi ve Alacakaranlık Altın varyantı ve üçüncü bir metal siyah renk seçeneğiyle tanıtıldı.

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Renk Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Renk Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Soyak ve Erkut Soyak ortaklığında kuruldu.

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch'ın fiyatı ve renk seçenekleri sızdı!

Google'ın önümüzdeki ay tanıtacağı ve ilk akıllı saati olma unvanını taşıyacak Pixel Watch’ın renk seçenekleri ve fiyatları ile ilgili bilgiler sızdırıldı. Peki Pixel Watch hangi renklere sahip olacak ve hangi fiyatla satışa çıkarılacak?

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Dialog Renk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dialog Renk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedrettin Türkmne tarafından kuruldu.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de renk seçimleri tamamlandı! 

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler projesinde imalat çalışmaları devam ediyor. Projede dairelerin renk seçimleri tamamlandı. 

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

mekanlarda renk Haberi

mekanlarda renk

Modern, klasik, sade ya da gösterişli... Her tarza ve her zevke uygun modern abajurlar ile bırakın hayaliniz ışıldasın. Mekanların en önemli aksesuarlarından biri olan aydınlatmalar abajurlar sayesinde yeniden doğuyor. Birkaç küçük dokunuşla evinizde kolayca şık bir atmosfer elde edebilirsiniz. Kaliteli aydınlatma sistemleri ile estetiğin buluşması artık evlerinizde hayat buluyor. Şık ve işlevsel abajurlarla mekanlarda ferah bir görünüm sağlarken, evlerin en çok vakit geçirilen kısımlarında sohbetlere yumuşak bir aydınlık katabilirsiniz. Özenle yerleştirdiğiniz mekanınıza son dokunuşu dekoratif abajurlarla sağlayabilirsiniz.

Yansıtma şekli önemli

Işık hem ruh sağlığımız açısından hem de evimizde farklı atmosferler yaratabilmemiz, kişiliğimizi evimize yansıtabilmemiz açısından büyük öneme sahip. Evlerde yapılan ışık oyunları ile...