29 / 03 / 2024

Melda Darmanlı Çimen

Melda Darmanlı Çimen

Yüreğimizin bizi götürdüğü yer, neresi olursa olsun artık daha yeşil ve daha natürel. Çünkü anladık ki, şehrin yıprattığı yorgun bedenimiz çatı terasları, mini balkonlar, bahçeler, mutfak bostanları ve ev seralarıyla gevşiyor; şarj oluyor

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! 8 gün sonra başlıyor! Hemen detayları öğrenin!

Ev sahipleriyle kiracılar arasındaki uyuşmazlıklarla yönelik arabuluculuk dönemi 1 Eylül'de başlayacak. Avukat Iyaz Çimen, arabuluculuk konusunda merak edilen soruları cevaplandırdı. İşte detaylar...

Berra Sys İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berra Sys İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Ebren, Selami Çimen ve Yunus Çeber ortaklığında kuruldu.

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

Florist Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florist Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

Sien Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sien Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Beyçimen tarafından kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

Çimen Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çimen Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Mehmet Başaran tarafından kuruldu.

Sivada İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sivada İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İsmail Can Ulusoy ve Oğuz Çimen ortaklığında kuruldu.

Melda Darmanlı Çimen Haberi

Melda Darmanlı Çimen

Lüksü en ilkel, en masum ve en doğal olanda aramaya devam ediyoruz...İnsanlar son yıllarda evlerinde eskiye oranla daha çok vakit geçirdikleri için, küçük de olsa bir bahçe ya da balkonlarının olması ve hatta buralarda kurdukları mini bahçelerde kendi sebze ve meyvelerini yetiştirmeleri oldukça gündemde. Sosyolojik açıdan incelendiğinde bunların hepsi kent insanının rahatlama-sakinleşme araçları arasına sızmayı başaran doğaya dönük manevralar aslında. 


Evde turtalar, cupcake’ler ya da reçeller yapmak ve sağlıklı beslenmek de bunun bir parçası. Tıpkı Beyaz Saray’ın bahçesinde kendi sebze bostanını kurmak isteyen Michelle Obama gibi. “Bitkiler artık bir lüks değil, hayat kalitemizi artırmak için bir gereklilik” diyen dış mekân yaşam ve trend tahmin uzmanı Susan McCoy, “kentli şövalyeler” olarak adlandırdığı bir grubun, daha iyi yaşamak için ortak kullanıma yönelik...