16 / 04 / 2024

Melih Alemdar

Melih Alemdar

Bodrum'un en büyük SPA merkezleri arasında yer alan İsis Hotel Genel Müdürü Melih Alemdar " Kalifiye personel bulmak özellikle Bodrum'da daha çok zor " dedi.

Melih Gökçek: Ankapark, Türkiye'nin parkı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, devraldığı 22 yıl önceki Ankara ile bugünkü Ankara arasında dağlar kadar fark bulunduğunu söyledi. Gökçek "Ankapark, Ankara'nın değil, tüm Türkiye'nin parkı" dedi.

Melih Gökçek, ODTÜ'den yeni yol istiyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Gelin bakalım ODTÜ’den alabilirseniz alın. İnşallah ODTÜ okey der. Bu konuda beni hep mahcup etmediler, inşallah mahcup ederler de açarız yolu” dedi.

Melih Gökçek'ten Ankara Fuar Alanı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde, Akyurt'ta yapılacak fuar alanı ile ilgili açıklama yaptı. İşte Başkan Gökçek'in o açıklaması...

Melih Gökçek Uluslararası İdeal Kentler Zirvesi'nde Ankara'yı anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) ve Başbakanlık Tanıtma Fonunun işbirliğiyle düzenlenen “Uluslararası İdeal Kentler Zirvesi”ne, katıldı.

Melih Gökçek'ten mania hattı müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent'te yapılaşmada uzun yıllardır sıkıntı veren mania hattının, yapılan görüşmeler sonucunda Yenimahalle ve Etimesgut bölgelerinde kaldırıldığını bildirdi.

Melih Meriç: Gaziantep kadar imarla oynayan şehir yok!

İnşaat Mühendisleri eski Başkanı, Metropol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, şehri bütünsel olarak ele almadan hiç bir sorunun çözülemeyeceğini belirtirken, bunun için metropol ilçelerin kaldırılması gerektiğini söyledi.

Melih Gökçek, Ankapark çalışmalarını inceledi!

Ankara'da kültür ve tabiat varlıklarının korunmasında etkin bir görev üstlenen koruma kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Ankapark'ı gezdi, Başkan Melih Gökçek'ten bilgi aldı.

Alemdar Öztürk, AK Parti'den ihraç edildi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk AK Parti'den ihraç edildi. Öztürk'ün ihracını 2014'te belediye başkanı adaylığını ilan eden Ömer Çelik açıkladı.

Melih Gökçek, Kuveytli heyete Ankara'daki dönüşüm anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisini ziyaret eden Arap Kentleri Teşkilatı Genel Sekreteri ve eski Kuveyt Belediye Başkanı Ahmad Al Subih ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin önemli proje alanlarını gezdi.

Melih Meriç: Gaziantep'teki kentsel dönüşümde yanlışlar var!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı Melih Meriç, görev süresi boyunca yerel yönetimlerin iyi yaptıklarını takdir ederken, yapılan yanlış uygulamalara da gerekli itirazları yaptıklarını ve bu süreçte doğruları da kamuoyu ile paylaşmaktan çekinmedikl

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası seçimine eleştiri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin dün yapılan seçimini Twitter üzerinden değerlendirdi ve "Seçimi alan ekip, toplam delegenin yüzde 10 oyunu bile alamadı" diye eleştirdi...

AYİDER'in yeni başkanı Melih Tavukçuoğlu oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne yeni başkan seçildi. Yeni dönemde AYİDER ismiyle yoluna devam edecek olan derneğin yönetim kurulu başkanlık görevini Melih Tavukçuoğlu üstlenecek.

Melih Gökçek: Osmanlı Pazarı 31 Mart’ta teslim edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, aralık ayında çıkan yangında 253 dükkanın kül olduğu Osmanlı Halk Pazarı ile ilgili de bitirme tarihi verdi. İşte açıklaması...

Melih Alemdar Haberi

Melih Alemdar

Alemdar, şunları söyledi: "Kalifiye personel bulmak özellikle Bodrum'da ve sezonluk tesislerde çok zor. Zira Antalya'da 12 ay çalışmak varken aym işi yapıp niye 6 ay sezonluk bir tesiste çalışsınlar İd. Bu durumda personelin sosyal aktiviteleri, yaşam alanları ve hayat standartlannın yüksek tutulması gerekir. Bunlan sağlayabilen tesisler kalifiye olan personellerin tercih sebepleri olur. Yeni tesislerin durmadan açılması hem personel açısından hem de acenteler açısından sıkıntı yaratıyor. Yeni açılan tesislerin hızına yetişilmeli ve tüm tesislerde yeterli eğitümiş personel bulundurulması...