29 / 03 / 2024

Melih Meriç

Melih Meriç

Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun'u makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olan Şehitkamil ilçesinin sorunları ve çözüm yollarını konuştular.

Vakıflar'ın yüzde 200'lük kira zammı Meclis gündeminde!

CHP Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün kiralık iş yerlerine yüzde 120, konutlara da yüzde 200 zam yaptığını kaydederek söz konusu artışla ilgili soru önergesi verdi.

Gaziantep'te Vakıflar'ın kiracısına yüzde 200 zam yapıldı! Fahiş kiraların suçlusu sadece 'vicdansız ev sahipleri' mi?

Fahiş oranlarda artan kiralık ev fiyatları gündemden düşmüyor. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, kira fiyatlarını Meclis gündeminde konuştu. İşte o açıklamalar...

Melih Meriç: Dolar kuru inşaat sektörünü vurdu!

Son dönemde rekor bir yükseliş gösteren dolar kuru inşaat ekonomimin lokomotifi olarak kabul edilen inşaat sektörünü de vurdu. Metropol İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, dolar kurundaki yükselişin demir fiyatlarında yüzde 40 oranında artış gösterdiğini belirtti.

Melih Meriç: Gaziantep kadar imarla oynayan şehir yok!

İnşaat Mühendisleri eski Başkanı, Metropol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, şehri bütünsel olarak ele almadan hiç bir sorunun çözülemeyeceğini belirtirken, bunun için metropol ilçelerin kaldırılması gerektiğini söyledi.

Melih Meriç: Gaziantep'teki kentsel dönüşümde yanlışlar var!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı Melih Meriç, görev süresi boyunca yerel yönetimlerin iyi yaptıklarını takdir ederken, yapılan yanlış uygulamalara da gerekli itirazları yaptıklarını ve bu süreçte doğruları da kamuoyu ile paylaşmaktan çekinmedikl

Gaziantep inşaat mühendisleri odası adayları açıklandı!

İnşaat Mühendisleri Odasının 21 Şubat Pazar günü yapılacak olan olağan kongresinde mevcut Başkan Melih Meriç’in aday olmayacağı bildirilirken, Başkan Yardımcısı Gökhan Çeliktürk’ün aday olduğu bildirildi.

Melih Meriç: Arsa fiyatlarında düşüş yaşanmıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, daire fiyatları ve arazi fiyatlarındaki düşüşe rağmen, arsa fiyatlarında düşüş yaşanmadığını söyledi.

Melih Meriç'ten Gaziantep imar sorununa öneri!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, kentin imar sorunlarına yeni bir bakış açısı geliştirdi. Meriç çok konuşulacak bir düşünceyi de dillendirdi ve; "6. Organize Sanayi Bölgesi Gaziantep'e yapılmamalı" dedi.

Şehitkamil'in imar sorunu çözüldü!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkâmil'in en büyük sorunlarından birinin imar olduğunu belirtti.

Rıdvan Fadıloğlu: Gaziantep'te arsa rantını kaldırmak önceliğimiz!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkâmil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan bölgelerde yol açma ve alt yapı çalışmalarını Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte yerinde inceledi.

Şehitkamil'de 7.5 milyon metrekarelik alanda 18 uygulaması yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan bölgelerde yol açma ve alt yapı çalışmalarını Başkan Fadıloğlu ile birlikte yerinde inceledi.

Rıdvan Fadıloğlu: Önceliğimiz arsa rantını önlemek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkâmil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan bölgelerde yol açma ve alt yapı çalışmalarını Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte yerinde inceledi.

Şehir Plancıları Odası'ndan Melih Gökçek'e suç duyurusu!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi yaptığı açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. İşte TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından yapılan o açıklama...

Melih Meriç Haberi

Melih Meriç

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası kentin sorunlarının masaya yatırıldığı ziyaretlerini sürdürüyor. 

Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun ile bir araya gelen İnşaat Odası Başkanı Melih Meriç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri özellikle kentsel dönüşümde ortaya çıkan yaşamsal sorunlar, trafik ve çevre konularını masaya yatırdı. 


Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun'u makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olan Şehitkamil ilçesinin sorunları ve çözüm yolları konusunda bilgi alışverişinde bulundular. Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun ilçenin sorunlarını bildiğini ve kamu olarak çözümler üreterek vatandaşın huzurunu sağlamak için mücadele ettiklerini ifade etti. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç büyük ilçelerin özellikle trafik, çevre ve sosyal yaşam alanları konusunda zaman içerisinde sorunlar yaşadığına dikkat çekti. Melih Meriç " İnşaat Mühendisleri...