25 / 04 / 2024

Melikgazi 2014 projeleri

Melikgazi 2014 projeleri

KAYSERİ Kadir Has Kongre Merkezi nde düzenlenen ' Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde Kayseri' de Melikgazi Belediye Sosyal Konutları anlatıldı. Melikgazi kentsel dönüşüm projelerini 20 yıldır uyguluyor...

Melikgazi Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a belediyenin 2020 yatırımları ile ilgili bilgi verdi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümle yenilendi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Melikgazi kentsel dönüşümle değişiyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yükselen bloklar ile ilçenin fiziki yapısının değiştiğini söyledi.

Melikgazi kentsel dönüşüm ile yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri ile mahallelerdeki riskli yapıların yıkılarak yerlerine sosyal donatıları ile son derece modern ve yaşanılabilir konutlar inşa ettiklerini belirtti..

Melikgazi kentsel dönüşümle değişiyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projeleri ile mahallelerin hızla dönüştüğünü bu dönüşüme paralel olarak Melikgazi’nin hızla değiştiğini dile getirdi.

Melikgazi'de ulaşım projeleri sürüyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan altınoluk ile Karacaoğlu semtlerine olmak üzere 2 üst geçit yaptırılacağını bildirdi.

Melikgazi projeleri Şehzadeler Belediyesi'ne örnek olacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Melikgazi Belediyesi'nin çok başarılı çalışmalar imza attığını söyledi. Çelik, "Marka haline gelen Melikgazi Belediyesi'nin Türkiye'ye nam salmış başkanının tecrübelerinden istifade etmek için geldik" dedi

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Melikgazi 2014 projeleri Haberi

Melikgazi 2014 projeleri

Zirvenin birinci oturumunda Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç. belediye olarak 20 yıldır kentsel dönüşüm uyguladıklarını ifade etti. 


Kaysen'nin kentsel dönüşümü 20 yıl önce başlatmış olduğunu ve başarı ile uygulanan projeler arasında örnek ve referans gösterildiğini belirten Başkan Memduh Buyükkılıç. şunları anlattı: ' Melikgazi ilçesinde bazı unsurlar yoktur. Bunlar gecekondu evleri, at arabası, el arabası gibi modern şehircilikte yer almayan unsurlardır. 1995 yılından beri ilçemizde gecekondu yapılmamaktadır. Yapılanlar ise bizim sosyal konut projelerimiz yanı kentsel dönüşüm çalışmamız ile ev sahiplerince bizzat yıkılmaktadır. Gecekondu semtleri olan Gultepe. Yıldırımbeyazıt. Koşk. 

Keykubat. Osman Kavuncu mahalleleri buğun bizim projelerimizin başarısı sonucu çok katlı binaların yer aldığı her turlu ortak sosyal donatım ve tesisleri bulunan. çocuk oyun parkları ve yeşil alanları ile prestij semtleri olmuşlardır.' 


Ayrıntılı...