28 / 03 / 2024

Melikgazi 2017 kentsel dönüşüm

Melikgazi 2017 kentsel dönüşüm

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2018 yılı içerisinde Küçükali, Kazımkarabekir ve Anbar Semtlerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm ihalesi 25 Ocak'ta! 

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 32 adet konut ve 5 adet dükkan inşa ettirecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kayseri Melikgazi'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 210 dairenin hak sahipleri belli olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 9 bloktan oluşan 210 daire için kura çekimi gerçekleşecek.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Battalgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap çalışmalarını başlattı.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşümde KDV yüzde 1'e düşürüldü!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV oranını yüzde 1'e düşürdü. 

Melikgazi'de 1034 dairenin anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1034 dairenin teslimi gerçekleşti.

Melikgazi'de 81 kentsel dönüşüm dairesi satışa çıktı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Küçükali ve Anbar mahallelerinde yer alan 81 kentsel dönüşüm dairesini satıyor. Belediye konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ilçedeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Battalgazi Mahallesi'nde yapımı hızla devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyip son durum hakkında bilgi aldı.

Melikgazi 2017 kentsel dönüşüm Haberi

Melikgazi 2017 kentsel dönüşüm

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi 2018 yılı kentsel dönüşümde planlama ve koordinasyon toplantısına katıldı.  Büyükkılıç, 2018 yılı içerisinde Küçükali, Kazımkarabekir ve Anbar Semtlerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Başkan Memduh Büyükkılıç “ Belediyemiz ile yatırımcı diğer kurumlar ile yapılan toplantıda 2018 yılı Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşümde ortak ve koordineli çalışma ile planlanması gündemi oluşturmuştur. Kentsel Dönüşüm için 39 blok ve 5494 dairenin yapımı devam etmektedir. Tüm bu birimlerin düzenli, ortak ve planlı bir çalışma yapabilmesi için toplantı düzenleyerek görev dağılımı gerçekleştirdik” dedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; toplantıda 2018 yılı kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirme...