19 / 04 / 2024

melikgazi bahçelievler kentsel dönüşüm

melikgazi bahçelievler kentsel dönüşüm

Ankara'da Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler'de hasar alan bina onarılıyor!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hasar alan bina belediye ekipleri tarafından onarılıyor. 

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

Bahçelievler'de çöken bina sonucunda iki kişi yaralandı!

İstanbul Bahçelievler'de kentsel dönüşüm sebebiyle bir ay önce boşaltılan bina çöktü. Çöken binanın bir kısmının üzerine düştüğü yan binada yaşayan Bahtiyar Cengiz isimli kadın hafif şekilde yaralandı...

TOKİ Melikgazi Bahçelievler başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Kayseri Melikgazi Bahçelievler projesinde yer alan 834 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Melikgazi Bahçelievler başvuruları bugün başlıyor!

834 adet konut ve 2 adet ticaret merkezinin yer aldığı TOKİ Melikgazi Bahçelievler başvuruları bugün başlıyor.

Batman Bahçelievler kentsel dönüşüm bekliyor!

Batman Bahçelievler mahallesinde aileler kentsel dönüşüm bekliyor. mahalle sakinlerinden Hüseyin Doğan: “Evlerimiz en az 40 yıllık. Yaklaşık otuz aile, bu binalarda yaşıyor. 1.5 Yıl önce ‘Kentsel Dönüşüm’ için başvurumuzu yaptık. Ancak sonuç alamadık'' dedi.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Bahçelievler'de dönüşüm için boşaltılan binaya hırsız girdi!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılıp mühürlenen Nur Apartmanı'na hırsız girdi. Apartmanda kimsenin olmamasını fırsat bilen hırız tüm değerli eşyaları çaldı.

Bahçelievler Semti kentsel dönüşüm projesinde metrekaresi 3 bin 930 TL'ye!

4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Bahçelievler Semti kentsel dönüşüm projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 930 TL'den başlıyor.

Üsküdar Bahçelievler'e yeni muhtarlık binası!

Üsküdar Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm programı kapsamında yapımı tamamlanan Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı yeni hizmet binası Başkan Hilmi Türkmen’in ve Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler'in katıldığı törenle açıldı...

Melikgazi Bahçelievler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'da Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

melikgazi bahçelievler kentsel dönüşüm Haberi

melikgazi bahçelievler kentsel dönüşüm

Melikgazi Belediyesince başlatılan Kentsel Dönüşüm Çalışma sonuçlarının çok beğenildiğini ve örnek gösterildiğini şu anda Küçükali mahallesinde çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Kentsel Dönüşüm çalışmaları neticesinde bugün Gültepe, Köşk, Yıldırım Beyazıt, Keykubat, Konaklar Mahalleleri yaşanabilir sağlıklı konutları, parkları, sosyal ve kamu binaları ile örnek gösterilmektedir. Ayrıca şehrimizin doğu bölümünde yer alan Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Çalışması başlatacağız. 


Bunun için gerekli projelendirme çalışması başlatıldı. Şu anda mülk tespiti yapılmaktadır. Bu bölgenin en önemli sorunu birçok alanın vakıflar üzerinde olmasıdır. Bu neden ile kentsel dönüşüm çalışmasında kullanılmak üzere Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde muhtelif parseller için Vakıflar Genel Müdürlüğü ile görüşmeler devam etmektedir.


Kayseri Anadolu...