23 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi arsa satış geliri

Melikgazi Belediyesi arsa satış geliri

Melikgazi Belediyesi'ne ait Mimarsinan Bahçelievler ve Kayapul, Becen, Eğribucak, Yazı Bağları, Karacaoğlu, Selçuklu, Yeşilyurt, Gökkent, Osmanlı, Sakarya, Karacaoğlu, Gesi, Gesi Kayabağ, Turan, Anbar mahallelerindeki 54 arsa ihale ile satışa sunuldu.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Melikgazi Belediyesi kapalı işyerlerinden kira almayacak!

Kayseri'ye bağlı Melikgazi Belediyesi, pandemi dönemi boyunca kapalı işyerlerinden kira ücreti almayacak. 

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

Melikgazi Belediyesi 84 konut ve 2 iş yerini satışa çıkardı!

Melikgazi Belediyesi 84 konut ve 2 iş yerini açık artırma ile satışa sunacak. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Melikgazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması amacıyla önlemler alan Melikgazi Belediyesi’nin vezneleri, hafta sonu açık olacak.

Melikgazi Belediyesi'nden 24 ve 36 ay taksitle konut fırsatı!

Melikgazi Belediyesi tarafından ihale ile satışa çıkarılacak daire ve iş yerlerinde 24 ay ve 36 ay taksit imkanı sunuluyor.

Melikgazi Belediyesi 60 daire ve 5 iş yerini satışa çıkarıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 60 daire ve 5 iş yerinin açık artırma ile satışının yapılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi arsa satış geliri Haberi

Melikgazi Belediyesi arsa satış geliri

Melikgazi sınırları içerisindeki 16 ayrı mahallede bulunan arsaların büyüklüklerinin 152 metrekare ile 4 bin 154 metrekare arasında değiştiğini ve ticaret parselli arsaların satışına daha çok ilgi gösterildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, 54 arsadan 52 arsanın satışının gerçekleştirildiğini diğer 2 arsanın ise 15 gün süre ile pazarlığa bırakıldığını söyledi. Açık teklif usulüyle ihale yapıldığını anımsatan Başkan Büyükkılıç “İhalemize katılımın yoğun olması son derece sevindiricidir. Satışı yapılan arsalardan 15 milyon 100 bin TL gelir elde ettik. Şehrimiz ekonomisinin canlanmasına vesile olacak ve katkı sağlayacak ihaledeki amacımız Melikgazimizin hizmetlerine imkân sağlamaktır. Belediye olarak bu arsa satışları ile özellikle kooperatifler için ucuz arsa ürettiğimiz gibi arsa spekülasyonları da önlemiş oluyoruz. Satışa sunulan tüm arsalar imar planlı olup, planlı gelişmeye, büyümeye ve yapılanmaya yön...