28 / 03 / 2024

Melikgazi Belediyesi emlak vergisi

Melikgazi Belediyesi emlak vergisi

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinin 02 Aralık Pazartesi günü sona ereceğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı emlak vergisi ödeme işlemlerinin veznelerde yoğunluk yaşanmaması için son güne bırakılmaması konusunda vatandaşları uyardı.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Emlak Vergisi ilk taksiti yatırma süresinin 31 Mayıs 2019 tarihinde sona ereceğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı emlak Vergisi’nin ikinci taksitinin Kasım Ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak, “Vergi mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır.

Melikgazi Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vatandaşların 2016 yılı Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi’nin ilk taksitlerini cezalı duruma düşmeden 31 Mayıs tarihine kadar ödeyebileceklerini söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Emlak Vergisi birinci taksiti yatırma süresinin 31 Mayıs 2016 Salı günü son bulacağını hatırlatarak, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün gerekli tedbirleri aldığını söyledi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Melikgazi Belediyesi kapalı işyerlerinden kira almayacak!

Kayseri'ye bağlı Melikgazi Belediyesi, pandemi dönemi boyunca kapalı işyerlerinden kira ücreti almayacak. 

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

İskele Belediyesi emlak vergisi ödeme tarihini uzattı!

Kıbrıs İskele Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle bir takım düzenlemeler yaptı. Düzenlemeler kapsamında emlak vergisinin 1. taksit ödemeleri için son günü 31 Mayıs'a kadar uzattı...

Melikgazi Belediyesi emlak vergisi Haberi

Melikgazi Belediyesi emlak vergisi

Yatırımlarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı. Melikgazi Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, mesken ve iş yerlerine ait emlak vergisinin 2020 yılı ilk taksit ödemeleri 1 Haziran 2020 Pazartesi günü sona erecek. Mükellefler, ödemelerini belediye veznelerinden yapabildikleri gibi internet üzerinden de gerçekleştirebilecek.

Emlak Vergisi Online da Ödenebilecek

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, vatandaşlardan tahsil edilen vergi ve diğer tüm gelirlerin hizmet olarak geri döndüğünü dile getireren “Emlak vergisi ödemelerinizi www.melikgazi.bel.tr web adresimiz e-belediye üzerinden online olarak evlerinizden çıkmadan yapabilirsiniz. Nakit olarak ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız ise belediyemiz veznelerinden ödeme yapabilecektir. Ayrıca veznelerimiz 20, 21, 22 Mayıs günleri saat 19.00’a kadar hizmet verecek. Yoğunluğu önlemek ve hemşehrilerimizin kolayca vergi...