25 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi

Melikgazi Belediyesi

Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 59 mesken arsası, 19 işyeri arsası ve 8 bağ ve sayfiye arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 4 Nisan'da gerçekleşecek.

Melikgazi Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı emlak Vergisi’nin ikinci taksitinin Kasım Ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak, “Vergi mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır.

Melikgazi Belediyesi 2017 projelerini planladı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Melikgazi Belediyesi TOKİ bölgesinde spor salonu yaptı!

MELİKGAZİ Belediyesi, Mimarsinan Demokrasi Mahallesi TOKİ bölgesinde çok amaçlı spor salonu yaptı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, spor salonunun, bundan böyle hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi 115 daire ve 5 dükkan yaptıracak!

Melikgazi Belediye Başkanlığı , Küçükali Mahallesi'nde 112 daire, 3 görevli dairesi ve 5 dükkan inşaatı yaptıracak. İhalesi 17 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın bedeli 13 milyon 760 bin 977 TL olarak belirlendi.

Melikgazi Belediyesi otoparkları yer altına indirecek!

Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, yeni konut ve ticaret imar adalarında bina ve iş yerlerine hizmet edecek olan otoparkların yer altına yapılmasını teşvik edeceklerini söyledi.

Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Küçükali Mahallesi'nde 56 daire, 1 görevli dairesi, 2 adet dükkan inşaatı yaptıracak. Kat karşılığı yaptırılacak inşaatın bedeli 6 milyon 694 bin 284 TL olarak belirlendi.

Melikgazi Belediyesi 29 arsasını satışa çıkaracak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediye ait 48 mesken arsası, 1 dükkan, 5 işyeri, 7 sanayi arsası, 10 bağ ve sayfiye arsası ve 6 ticaret alanının ihale ile satılacağını söyledi.

Kayseri Melikgazi'de 12.5 milyon TL'ye satılık 71 gayrimenkul!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Melikgazi'de bulunan 71 gayrimenkulün satışı 12 milyon 594 bin 950 TL'ye, açık teklif usulüyle, 21 Nisan 2015 Salı günü ihale edilecek.

Yeşilyurt 5 belediyeyle kardeş oldu!

Yeşilyurt Belediyesi, Halepçe Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Kovancılar Belediyesi, Tut Belediyesi ve Göle Belediyesi'yle kardeş belediye oldu. Yeşilyurt Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını Hacı Uğur Polat'ın Başkanlığında düzenlendi.

Melikgazi Belediyesi 2015 yılı Mart ayı toplantısı yapıldı!

Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2015 yılı Mart ayı meclis toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 11'i ek olmak üzere toplam 36 gündem maddesi görüşüldü.

Melikgazi Belediyesi 10 adet taksi durağı inşa edecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe sınırları içerisinde ilk etapta 10 ayrı semtte taksi durağı yaptırılacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm projesi ile Melikgazi yenileniyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince 15 yıl önce başlatılan kentsel Dönüşüm Projesi ile Melikgazi İlçesinin adeta yenilendiğini ve bu sürecin devam ettiğini söyledi.

Melikgazi ile Yeşilyurt belediyesi kardeş oluyor!

Melikgazi ile Yeşilyurt belediyesi kardeş oluyor. MELİKGAZİ Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Başkan Yardımcılan ve Birim Müdürlerinin olduğu kalabalık bir ekip ile Malatya'ya çıkarma yaptı.

Melikgazi Belediyesi, sel felaketinde zarar gören köprüleri yeniletecek!

Melikgazi Belediyesi, 20 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketi sonucunda oluşan hasarların ardından köprülerin yenilenmesi için 25 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihale yapacak...

Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm ihalesi 25 Ocak'ta! 

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 32 adet konut ve 5 adet dükkan inşa ettirecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Melikgazi Belediyesi 32 daire yaptıracak! İhalesi 21 Eylül'de!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi ihalesi! 48 daire 3 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde 48 konut ve 3 dükkan yaptıracak. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi! 36 konut 2 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 36 konut ve 2 dükkan inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Kayseri'de 2+1 ve 3+1 konutlar 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Tacettinveli mahallelerinde yer alan 32 konut ile 3 büroyu satıyor. 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 750 bin TL'den başlıyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden satılık 33 konut!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Melikgazi ilçesinde yer alan 33 adet konutu satıyor...

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 210 dairenin hak sahipleri belli olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 9 bloktan oluşan 210 daire için kura çekimi gerçekleşecek.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Battalgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap çalışmalarını başlattı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Melikgazi Belediyesi Haberi

Melikgazi Belediyesi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediye ait 59 mesken arsası, 19 işyeri arsası ve 8 bağ ve sayfiye arsası olmak üzere 86 gayrimenkulünü ihale ile satıyor. 


Kooperatif kurup da ucuz arsa arayanların çok katlı arsaların satışların bir fırsat olduğunu ve piyasada ve ekonomi de hareketlilik sağlanacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Belediye olarak mülkiyeti belediyemize ait olan arsa ve işyerlerini satışa sunarak hem belediye yatırımlarına kaynak oluşturuyoruz, hem de piyasadaki arsa darlığı hafifleterek ekonomiye ve istihdama hareketlilik kazandırıyoruz“ dedi.


İlçe sınırları içerisinde yer alan ve 17 ayrı semtlerde bulunan toplam 86 arsanın 2017 yılı ilkbaharında satışa sunulacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, satılacak arsalar içerisinde konut, işyeri, bağ ve sayfiye arsası olduğu gibi yapılı ev ve işyerinin de bulunduğu ve yapıların...