28 / 03 / 2024

Melikgazi daire teslimi

Melikgazi daire teslimi

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1034 dairenin teslimi gerçekleşti.

Melikgazi Aydınlıkevler'de kentsel dönüşüm müjdesi: 2 bloklu 160 daire için imzalar atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yeni bir modelle 2 Blok 160 dairelik proje için ilk adımı attıklarını belirtti. İşte detaylar...

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Melikgazi Belediyesi 32 daire yaptıracak! İhalesi 21 Eylül'de!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi ihalesi! 48 daire 3 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde 48 konut ve 3 dükkan yaptıracak. İşte detaylar...

Kayseri Melikgazi'de yıkımlar başladı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 6 bloktan oluşan 233 daire için yıkım başladı. 

Avcılar'da akılalmaz tapu dolandırıcılığı!

Avcılar’da 4 bloklu siteden daire satan bir firma 52 hak sahibine daire teslimi yapmadı. Mağdur olan vatandaşlar devletten yardım istedi.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 210 dairenin hak sahipleri belli olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 9 bloktan oluşan 210 daire için kura çekimi gerçekleşecek.

Melikgazi'de 1034 dairenin anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1034 dairenin teslimi gerçekleşti.

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

Melikgazi Belediyesi 64 konutu bugün satışa çıkarıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesine ait olan 64 daire satışında sona gelindiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nden 24 ve 36 ay taksitle konut fırsatı!

Melikgazi Belediyesi tarafından ihale ile satışa çıkarılacak daire ve iş yerlerinde 24 ay ve 36 ay taksit imkanı sunuluyor.

Melikgazi Belediyesi 60 daire ve 5 iş yerini 30 Nisan'da satışa çıkarıyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada mülkiyeti belediyeye ait olan daire ve iş yerleri için 30 Nisan 2019 Salı günü ihale yapılacağını belirtti.

Melikgazi Belediyesi 60 daire ve 5 iş yerini satışa çıkarıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 60 daire ve 5 iş yerinin açık artırma ile satışının yapılacağını söyledi.

Melikgazi daire teslimi Haberi

Melikgazi daire teslimi

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde inşaatı tamamlanan  1034 daire için anahtar tesliminin yapıldığını söyledi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kentsel dönüşüm projeleri ile mahallelerdeki riskli binaların yıkılarak yerlerine yaşanılabilir konutlar inşa ettiklerini açıkladı. 

Palancıoğlu, "Melikgazi'de mahalleleri yeniliyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükselterek huzur içerisinde güvenle ikamet edecekleri mekânlar oluşturuyoruz. Belediyemizce yapımı tamamlanan daireler ile vatandaşlara birer daire değil yaşanabilir birer mekan ve çevre veriyoruz. Kentsel dönüşüm ile ailelerin sosyal yaşam kalitesini de artırıyoruz. 2020 yılında Kazım Karabekir, Küçükali ve Anbar Mahallelerimizde toplam 1034 daire ve 60 dükkanı hak sahiplerine teslim ettik. Şu anda sadece 16 blok 760 daire yapımı devam etmektedir. İnşallah onlarda tamamlayıp teslim edeceğiz" dedi.

Kayseri Melikgazi'de 1 yılda 280...