26 / 04 / 2024

melikgazi dönüşüm projesi

melikgazi dönüşüm projesi

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kazım Karabekir Mahallesi’nde 2 blok halinde inşa edilecek konutların temelinin bugün atılacağını söyledi.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak yapılan yatırımlar ve hizmetlerle ilçenin adeta fiziki haritasının değiştiğini, kentsel dönüşüm ile yeni semtleri ile de bireylerin sosyal yaşamlarının değiştiğini açıkladı. 

Melikgazi kentsel dönüşümle değişiyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projeleri ile mahallelerin hızla dönüştüğünü bu dönüşüme paralel olarak Melikgazi’nin hızla değiştiğini dile getirdi.

Melikgazi Belediyesi 396 dairelik projenin temelini atacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması kapsamında Kazım Karabekir bölgesinde 7 bloktan oluşan 396 dairelik sosyal konutların temelini atıyor.

O belediye beklenen kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı! İhalesi 11 Ocak'ta!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Battalgazi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 adet konut ve 3 adet dükkan inşa edecek. Söz konusu ihale 11 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kayseri Melikgazi dönüşüm projesi 6 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 6 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 210 dairenin hak sahipleri belli olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 9 bloktan oluşan 210 daire için kura çekimi gerçekleşecek.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Melikgazi dönüşüm projesinin temeli atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kazım Karabekir Mahallesi’nde 2 blok halinde inşa edilecek konutların temelinin bugün atılacağını söyledi.

Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 324 daire teslim edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 324 dairenin hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. 

Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması kapsamında Küçükali Mahallesinde 517 dairelik sosyal konutların temelinin 30 Temmuz'da atılacağını söyledi...

Köysel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin açıklamalarına göre köy ve kırsal alanlarda da dönüşüm başlatılacak. Peki, köysel dönüşüm projesi nedir? Köysel dönüşüm projesi nasıl olacak?

Kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Şehirdeki riskli binaların yıkılıp yeniden inşa edilmesini amaçlayan kentsel dönüşüm projesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kırsal dönüşüm projesi geliştiriliyor. Peki, kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Projesi bugün açılıyor!

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin yanında yaptırılan ve yaklaşık 3 milyar dolara mal olan Fuel Oil Dönüşüm Projesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle açılacak.

DKY İnşaat Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirecek!

Karizma Beşler'in 1945'te kurulduğu Kağıthane'deki 10 dönüm arazide dönüşüm projesi gerçekleştirecek olan DKY İnşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya, "Metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlatmak istiyoruz" dedi.

Nevşehir Kalesi Dönüşüm Projesi'nde 754 konutun yapımı devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 754 konuttan oluşan yeni bir semt daha yükseliyor.

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi hakkında her şey!

Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek? Satışlar ne zaman başlayacak? Fiyat ne olacak? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel anlatıyor...

melikgazi dönüşüm projesi Haberi

melikgazi dönüşüm projesi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kazım Karabekir Mahallesi’nde 2 blok halinde 9 dükkân ve 99 dairelik konutların; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile bugün saat 17.00’de gerçekleştirilecek tören ile temelinin atılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Melikgazi Belediyesinin kentsel dönüşüm projesini gerçekleştirmede sosyal konutların büyük payı ve önemi olduğunu dile getiren Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Kentsel dönüşüm konutları Melikgazi Belediyesinin en önemli yatırımıdır. 1994 yılında başlatılan ve bugün bütün hızıyla devam eden modern yapılaşma Melikgazi ilçesinin referans belediye olarak anılmasına ve bilinmesine olanak sağlamış. Sonuçta Kayserimiz kazanmıştır. Bu amaçla kentsel dönüşüm projesi kapsamında 39 blokta 1988 daire inşa edildi. Karabekir Mahallesinde temeli atılacak kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki...