19 / 04 / 2024

Melikgazi Emniyet Hizmet binası temel atma töreni

Melikgazi Emniyet Hizmet binası temel atma töreni

Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan emniyet hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Temel atma törenine, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş gibi isimler katıldı.

İnşaat halindeki emniyet binası için 'orta hasarlı' denilerek yıkım kararı verildi!

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün kaba inşaat halindeki yeni hizmet binasının 6 Şubat depremleri sonrası ‘orta hasarlı’ denilerek yıkılması Meclis gündemine taşındı.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Gaziosmanpaşa yeni emniyet binasının inşaatı başladı: 18 milyon 861 bin TL'ye mal olacak!

Küçükköy Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nın yapımı için çalışmalara başlandı. Yeni emniyet binası, 2021'de hizmete açılacak. 

Kayseri Melikgazi'de imar işlemleri Whatsapp'ta!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, daha önce kurduğu whatsapp ihbar hattından imar işlemleri için de hizmet verecek.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının ruhsatı onaylandı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeni inşa edilecek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Selimpaşa Polis Karakolu hizmet binalarının ruhsatını onayladı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü binası yıl sonunda açılacak!

Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi, Yeni Gölcük Yolu üzerindeki Kalibre Boru karşısında yapımı devam süren Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kemerburgaz emniyet hizmet alanı düzenlenmesine ilişkin itiraz planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mimar Sinan Mahallesi, Emniyet Hizmet Alanı Düzenlenmesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 11 Mart 2019 tarihinde askıya çıkarıldı...

Kayseri Erkilet Emniyet Hizmet Binası tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Emniyet Hizmet Binası'nda incelemeler yaptı.

Melikgazi Emniyet Hizmet binası temel atma töreni Haberi

Melikgazi Emniyet Hizmet binası temel atma töreni

Temel atma törenine, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kulular, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Her hafta açılış, temel atma gibi bir etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, "2017 yılı içerisinde yapılan 95 civarındaki ihale ile ilçemiz adeta şantiye alanına dönmüştür. Şu anda Melikgazi Belediyesi 120 nokta da yatırım yapıyor. Bugün itibari ile bu emniyet hizmet binası inşaat ile 121 olmuştur. Melikgazi Belediyesi olarak ilçenin sağlık, eğitim, spor, kültürel ve emniyetinden sorumluyuz. Ekonomisinden ve ticaretinden sorumluyuz. Çünkü bu hizmetlerin önünü açacak ve imkan tanıyacak kurumlar arası işbirliği ve görev alanı belediyeler ile yetkilendirilmiştir. Beşikten...