18 / 04 / 2024

Melikgazi imar

Melikgazi imar

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile bir röportaj gerçekleştirdik. Büyükkılıç, dergimiz için yapmış olduğu geniş açıklama ve değerlendirmelerde Kayseriyi ve Melikgazi Belediyesini anlattı...

Melikgazi'de imar düzenlemesi meaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İmar Müdürlüğü’nün hafta sonu ve gece mesaisi yaptığını açıkladı.

Melikgazi'de yeni imar planları hazırlanıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Subaşı Mahallesi'nde koruma sınırıyla ilgili olarak yeni bir plan hazırlandığını bildirdi.

Melikgazi'de 9 mahallede cadde iyileştirmesi yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ifi merkezinde yer alan ve 9 mahalleyi kapsayan cadde ve de bağlantı sokak iyileştirmesi çalışması yapılacağını da söyledi.

Melikgazi'de trafiğe el atıldı!

Melikgazi'de trafiğe el atıldı. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ili merkezinde yer alan ve de 9 mahalleyi kapsayan cadde ve de bağlantı sokak iyileştirmesi çalışması yapılacağını söyledi.

Melikgazi'de 9 mahalle iyileştirilecek!

Melikgazi'de 9 mahalle iyileştirilecek. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ili merkezinde yer alan ve 9 mahalleyi kapsayan cadde ve bağlantı sokak iyileştirmesi çalışması yapılacağını söyledi.

Melikgazi'den yeni imar projeleri!

İmar planlaması yapıldığını hatırlatan Dr. Büyükkılıç, Belediyesi olarak Kayseri'nin sağlık, eğitim, kültür, sporuna katkı sağladığı gibi sanayi ve ticaretine de katkı ve destek olduğunu belirtti.

Melikgazi Belediyesi'nce yeni imar planı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapılan yeni imar planı tadilatı ile Kayseri Organize Sanayi bölgesi ile Islah Organize Sanayi Bölgelerinde düzenlemeler yapıldığını bildirdi.

Melikgazi kavşak düzenleyecek!

Memduh Buyükkılıç, güvenli, seri ve akışkan ulaşıma buyuk önem verdiklerini ve bu amaç ile Gesi Yeşilyurt Mahallesinde yer alan devlet yolunda bir dizi çalışma yapılacağını bildirdi.

Melikgazi'de mahalleler yenileniyor!

Kayseri Melikgazi'de mahalleler yenileniyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Kemeraltı, Küçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve de Yeniköy Mahallelerinde Kayseri şehir merkezinde olmasına rağmen istenilen yapılaşmayı gösteremediğini belirtti.

Melikgazi mahalleleri yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Kemeraltı, Küçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve Yeniköy mahallelerinde imar planında yer alan yolları açtıklarını, bu yollarda yaya yolu inşa ettiklerini, refüj yaptıklarını söyledi.

Melikgazi'de dönüşümün ilk plan örneği tamam!

Memduh Büyükkılıç, Nazım İmar planına uygun olarak 19 Mayıs, Anafartalar, Kocatepe, Sakarya, Esentepe, Kazımkarabekir ve Osmankavuncu Mahallelerinde plan yenilenmeleri yapılarak planlamada bölgesel bütünlük sağlanacağını bildirdi.

Kayseri Melikgazi'de imar işlemleri Whatsapp'ta!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, daha önce kurduğu whatsapp ihbar hattından imar işlemleri için de hizmet verecek.

Melikgazi'de Kayapulu Mezarlığı'nın tescili imar planlarına işlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayapulu Mezarlığı'nın tescilli mezarlık alanlarının ve koruma sınırının belirlenerek plana işlendiğini belirtti…

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine istinaden 2019 yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Melikgazi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç başkanlığında toplanan Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Melikgazi Belediye Meclisi'nin 2018 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar ağırlıklı konular görüşüldü.

Melikgazi'de imar düzenlemesi meaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İmar Müdürlüğü’nün hafta sonu ve gece mesaisi yaptığını açıkladı.

Melikgazi'de yeni imar planları hazırlanıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Subaşı Mahallesi'nde koruma sınırıyla ilgili olarak yeni bir plan hazırlandığını bildirdi.

Kayseri Melikgazi'de imar mesaisi!

Kayseri Melikgazi İmar Müdürlüğü, imar planlarındaki uygulamalarda vatandaş, müteahhit ve arsa sahiplerinin mağduriyetini önlemek amacıyla hafta sonu ve gece mesaisi yaptı. Ekipler, vatandaşlar için aralıksız çalıştı.

Melikgazi Belediyesi'nden 14 adet satılık arsa!

Başkan Büyükkılıç, mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 14 adet imar planında yer alan parselli arsanın yapılacak ihale ile satışa çıkacağını açıkladı.

Melikgazi Belediyesi arsa satıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti Melikgazi Belediyesine ait olan ve imar planındaki parselli arsaların ihale ile satılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi imar planlarında plan tadilatı yapacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Organize Sanayi bölgesine enerji nakil hattı için çalışma yaptıklarını ve bu yönde imar planlarında plan tadilatı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Melikgazi Belediyesi otoparkları yer altına indirecek!

Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, yeni konut ve ticaret imar adalarında bina ve iş yerlerine hizmet edecek olan otoparkların yer altına yapılmasını teşvik edeceklerini söyledi.

Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de araç sayısı 2015 yılında bir önceki yıla göre 17 bin 911 adet artış olduğunu söyledi. Büyükkılıç "Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek"dedi.

Melikgazi imar Haberi

Melikgazi imar

“KAYSERİ ilinin bulunmuş olduğu coğrafi konumu ve 4 bin yıllık geçmişi ile günümüzün bölge şehir olmasında büyük katkısı vardır. Bugün Kayseri meydanından çevrenize baktığınızda Mazaka Uygarlığı’nın kalıntılarını, Bizans döneminin yapılarını, Selçuklu döneminin günümüzde dahi hizmet veren eserlerini,

Osmanlı döneminin eserleri ile Cumhuriyet döneminin ilk eserleri yanında günümüzün modern yapı ve yatırımlarını bir arada görebilirsiniz. Çevreyi biraz genişletirseniz Gültepe ve Kaniş ile dünyanın ilk yerleşim alanını görürsünüz.

Kayseri ili tarihi İpek Yolu üzerinde yıllarca Avrupa ile Asya ülkeleri arasında kavşak yol ayrımı noktasında bir merkez olmuştur. Ekonomik ve sosyal gelişmişliği ile her zaman gündemde kalarak adeta ANADOLU EKONOMİSİNİN LOKOMOTİFİ durumundadır.

Özellikle son yıllarda imar ve şehircilik hamlesini ortaya koyan, sergilediği yerel yönetim anlayışı ile örnek gösterilen Kayseri, Büyükşehir olma özelliğinin tüm verilerini bünyesinde...