25 / 04 / 2024

melikgazi inşaat projeleri

melikgazi inşaat projeleri

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç; "Melikgazi Belediyesi olarak inşaat sektörüne büyük önem veriyoruz. Özelikle her sektörde olduğunu gibi inşaat işçiliğinde de kalifiyeli eleman yetişmesini istiyoruz." dedi...

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de inşaat ustası Ufuk Akkoyun moloz yığınları arasında ölü bulundu!

Kayseri Melikgazi'de, sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun (32), 13 katlı inşaat halindeki binanın önündeki moloz yığınları arasında ölü olarak bulundu...

Kayseri'de 2.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi Erenköy'de kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Kayseri'de 6.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Kayseri'de 8.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Melikgazi İlçesi'nde 8 milyon 939 bin 859 TL bedel kapsamında arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirecek. 

Melikgazi'de Emniyet hizmet binası inşaatı hızla sürüyor!

Vali Süleyman Kamçı, Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve çalışmaları hızla süren Gesi Fatih Mahallesi Emniyet Hizmet binası inşaatını inceledi..

Melikgazi Belediyesi'nden 20.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediyesi, K.Karabekir Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek..

Melikgazi Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediyesi, K. Karabekir Semti'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediliyor. İhale 5 Haziran'da yapılacak..

Kayseri Melikgazi'de 8.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanlığı tarafından, Kayseri ili Melikgazi İlçesi kentsel dönüşüm alanı içerisinde kat karşılığı inşaat yaptırılıyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesi’nde kat karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştireceklerini söyledi.

Kayseri Melikgazi'de inşaat ihalesi 6 Şubat'ta!

Melikgazi Belediyesi, 52 adet 135 metrekare brüt alanlı daire ve 2 adet dükkan inşaatı yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 6 Şubat'ta yapılacak..

melikgazi inşaat projeleri Haberi

melikgazi inşaat projeleri

Kayseri İnşaat İşçileri ve Taşeronları Dernek Başkanı Ali Kavaklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Yılmaz, Gazi Kanat, Nuri Pamuk, Ekrem Çimen ve Davut Piir, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek 2014 Mart ayında kurulan dernekleri ile ilgili bilgiler vererek ortak proje çalışmalarını değerlendirdiler. 


Kayseri İnşaat İşçileri ve Taşeronları Dernek Başkanı Ali Kavaklıoğlu, "Kayseri son 20 yıldır adeta yeniden kuruluyor gibi. Şehir bir baştan diğer başa tamamen gelişiyor ve yeniden yapılanıyor. 20 yıl önce olmayan mahalleler bugün en prestijli semtler olmaktadır. Kentsel dönüşüm projsesini 15 yıl önce başlatan Kayseri belediyeleri ile Kayseri de çok katlı, modern, sağlıklı ve sosyal donatılı bloklar ile adeta örnek oluşturmaktadır. Belediye yatırımları ile Kayserimiz hem ekonomik gelişme sağlamış hem de şehircilik alanında büyük ilerleme...