18 / 04 / 2024

Melikgazi konut teslimi

Melikgazi konut teslimi

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1034 dairenin teslimi gerçekleşti.

TOKİ'den konut teslimi bekleyenler dikkat, 3 proje için Mart 2024 müjdesi geldi! TOKİ hangi projeleri teslim edecek?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 3 yeni projesi için teslim müjdesi geldi. işte TOKİ tarafından teslim edilecek o projeler...

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. Peki Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Ucuz konut bekleyen Kayserililer hemen bakın! Melikgazi'deki bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri Melikgazi projesinde yer alan 18 adet konut satışa çıkmıştı. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi! 36 konut 2 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 36 konut ve 2 dükkan inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

TOKİ Melikgazi 55 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi 55 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 55 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi 770 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde 770 yeni konut hayata geçirecek.

Nef Reserve Hebil satışa çıktı! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren ve birçok projeye imza atan Nef, Reserve Hebil projesini satışa sundu. Projede fiyatlar 669 bin Euro'dan başlıyor...

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 770 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

Melikgazi'de 1034 dairenin anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1034 dairenin teslimi gerçekleşti.

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Melikgazi konut teslimi Haberi

Melikgazi konut teslimi

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde inşaatı tamamlanan  1034 daire için anahtar tesliminin yapıldığını söyledi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kentsel dönüşüm projeleri ile mahallelerdeki riskli binaların yıkılarak yerlerine yaşanılabilir konutlar inşa ettiklerini açıkladı. 

Palancıoğlu, "Melikgazi'de mahalleleri yeniliyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükselterek huzur içerisinde güvenle ikamet edecekleri mekânlar oluşturuyoruz. Belediyemizce yapımı tamamlanan daireler ile vatandaşlara birer daire değil yaşanabilir birer mekan ve çevre veriyoruz. Kentsel dönüşüm ile ailelerin sosyal yaşam kalitesini de artırıyoruz. 2020 yılında Kazım Karabekir, Küçükali ve Anbar Mahallelerimizde toplam 1034 daire ve 60 dükkanı hak sahiplerine teslim ettik. Şu anda sadece 16 blok 760 daire yapımı devam etmektedir. İnşallah onlarda tamamlayıp teslim edeceğiz" dedi.

Kayseri Melikgazi'de 1 yılda 280...