04 / 05 / 2024

Melikgazi okul projeleri

Melikgazi okul projeleri

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 19 Mayıs Mahallesinde belediye tarafından yaptırılan okulun 32 derslikli olarak planlandığını, hem ilkokul hem de ortaokul olarak hizmet verecek okulun 40 derslikle tamamlandığını bildirdi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Melikgazi Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a belediyenin 2020 yatırımları ile ilgili bilgi verdi.

Kayseri Melikgazi'ye 50 yeni okul inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçede hayırsever desteği ile 50 okul yapımı planladıklarını açıkladı.

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümle yenilendi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Melikgazi kentsel dönüşümle değişiyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yükselen bloklar ile ilçenin fiziki yapısının değiştiğini söyledi.

Melikgazi kentsel dönüşüm ile yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri ile mahallelerdeki riskli yapıların yıkılarak yerlerine sosyal donatıları ile son derece modern ve yaşanılabilir konutlar inşa ettiklerini belirtti..

Melikgazi kentsel dönüşümle değişiyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projeleri ile mahallelerin hızla dönüştüğünü bu dönüşüme paralel olarak Melikgazi’nin hızla değiştiğini dile getirdi.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Kayseri Melikgazi'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Erenköy Mahallesi'ndeki özel okul alanı imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Melikgazi okul projeleri Haberi

Melikgazi okul projeleri

Melikgazi belediyesince 32 derslikli planlanan okulun daha sonra ihtiyaca yetersiz kalacağı ve ilk ile ortaokulun aynı yerde olması talebi üzerine 40 derslikli bir okul inşa edildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ortaokul bölümünde derslerin devam ettiğini, ilkokul bölümünün de tamamlandığını ifade eden Büyükkılıç, ''Her zaman beyan ediyoruz. Eğitim önemli ve geleceğin teminatıdır. Eğitim ve eğitimcinin dostu bir belediye olarak okulların yetersiz olduğu bölgelerde belediye olarak biz okul binası yaparak eğitimin hizmetine sunuyoruz. Bu çalışmamız 'hayırsever belediye' olarak Cumhurbaşkanlığınca ödüllendirilmiştir. Şimdiye kadar toplam 8 okul inşa ederek ilçemiz halkının ve eğitimin hizmete sunduk. 19 Mayıs mahallesinde okul ihtiyacı vardı. Biz de planlama yaptık. Ancak 32 derslikli yetmeyince 40 derslikli olarak binayı tamamladık. Şu anda ortaokul hizmet vermektedir. İlkokul bölümü de hizmete...