23 / 04 / 2024

melikgazi toki bölgesi

melikgazi toki bölgesi

MELİKGAZİ Belediyesi, Mimarsinan Demokrasi Mahallesi TOKİ bölgesinde çok amaçlı spor salonu yaptı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, spor salonunun, bundan böyle hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.

Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde bulunan pazar yerini ziyaret etti!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde bulunan pazar yerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde yapılması istedikleri ve düşündekleri yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı...

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 6. Bölge başvuruları başladı!

Kayseri Melikgazi 6.Bölge Toplu Konut uygulaması projesinde stoklarda yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi 6. Bölge başvuruları bugün itibariyle başladı. Başvurular 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi 6. Bölge başvuruları!

Kayseri Melikgazi 6.Bölge Toplu Konut uygulaması projesinde stoklarda yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kayseri Melikgazi 6. Bölge başvuruları ne zaman başlayacak?

Melikgazi TOKİ-Serkent arasına yeni yol yapıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

Melikgazi TOKİ ile Serkent arasına yeni yol!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Bölgesi 4. Bölge 1.Etap'ta 528 konut yaptıracak!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Bölgesi 4. Bölge 1.Etap'ta 528 konut yaptıracak. Söz konusu konutların inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Ekim'de gerçekleşecek.

Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ başvuruları bugün başladı!

18 bin 429 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Kayseri Melikgazi Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ başvuruları bugün başladı.

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuruları!

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge Evleri'nde yer alan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuruları 17 Ağustos 2015 tarihinde itibaren başlayacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuruları bugün başladı!

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuruları bugün başladı. Baivurular 31 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek. Satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.

melikgazi toki bölgesi Haberi

melikgazi toki bölgesi

Mimarmisan Demokrasi Mahallesi'ndeki Yavuz Sultan Selim Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrası spor salonunun açılışıyla ilgili düzenlenen törene, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarı, belediye daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Melikgazi Belediyesi’nin özellikle çok amaçlı ve bölgesel yatırımlara önem verdiğini ve bu tür yatırımlar ile toplumun sosyal yaşamına da renk kattığını bununla da örnek gösterildiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise örnek ve referans belediyenin sözde olmadığını, Melikgazi gibi özde olunması gerektiğini, ayrıca Melikgazi Belediye Başkanını ve ekibini...