26 / 04 / 2024

melikgazi toki

melikgazi toki

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2015 yatırım programında yer alan Mimarsinan Bölgesindeki 2.400 metre uzunluğundaki yeni bir yol çalışmasının başladığını ve bu yılsonunda bu yolun hizmete açılacağını söyledi.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de teslimler yapılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Kayseri Melikgazi 6. Bölge'de bulunan 744 konutun teslimi 2 Kasım tarihinde başlayacak

TOKİ Kayseri Melikgazi'de teslimler yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Kayseri Melikgazi 6. Bölge'de bulunan 744 konutun teslimi yarın başlıyor 

TOKİ Kayseri Melikgazi'de konut teslimleri yarın

TOKİ'nin Kayseri Melikgazi'de yaptırdığı konutların teslimi başlıyor

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 84 bin 88 TL'ye!

TOKİ Kayseri Melikgazi'de fiyatlar 84 bin 88 TL ile 120 bin 880 TL arasında değişiyor

TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonucu isim listesi! Melikgazi kura sonucu 21 Eylül 2022!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonucu isim listesi ve Melikgazi kura sonucu 21 Eylül 2022 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ Melikgazi 55 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi 55 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 55 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi 770 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde 770 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 770 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Melikgazi 285 konut ihalesi yarın!

Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimarsinan mahallesi Esnaf ve sanatkarlar Odası 3.etap 285 konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Kayseri Melikgazi Mimarsinan kuraları çekildi. Projeye 17 bin 844 başvuru yapıldı...

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonuçları 04.03.2020!

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonuçları 04.03.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonuçları 04.03.2020 ve Mimarsinan 100 bin konut kura sonucu listesi...

TOKİ 100 bin konut Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonucu!

TOKİ 100 bin konut Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonucu haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ 100 bin konut Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonucu ve TOKİ Melikgazi kura sonuçları listesi...

melikgazi toki Haberi

melikgazi toki

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2015 yatırım programında yer alan Mimarsinan Bölgesindeki 2.400 metre uzunluğundaki yeni bir yol çalışmasının başladığını ve bu yılsonunda bu yolun hizmete açılacağını söyledi. Şelıir içi yollara büyük önem verdiklerini, çünkü yolların bölgenin imar planındaki yapılaşmasını başlattığım, ticaret ve ekonomik hareketliliği de beraberinde getirdiğini belirten Başkan Memdulı Büyükkılıç "Mimarsinan Bölgesinde Gökkent ve Yavuzselim Mahalleleri ile TOKİ arasında 2.400 metre uzunluğunda. 30 metre genişliği yeni bir alternatif yol açma çalışması yapılmaktadır. Bu yol hizmete açıldığı andan itibaren bölgenin büyük bir eksikliğini giderecektir. Yeni kurulan bir senitte bu yol ile trafik akışı daha etkin, verimli ve güvenli hale gelecektir. Bu cadde Gökkent ve Yavuzselim Mahalleleri ile Toki Bloklarını birbirine bağlayacaktır"...