24 / 04 / 2024

Melisa Aslı Pamuk nerede oturuyor

Melisa Aslı Pamuk nerede oturuyor

2011 Türkiye güzeli Melisa Aslı Pamuk, yaşamak için Etiler’de oldukça sakin bir site tercih etmiş kendine. Pamuk, "Zaten sette kafam yeterince kalabalık. Eve geldiğimde sakin bir atmosfer arıyorum galiba.” dedi.

Aslı Ceylan Öner: Tarihi yapılar kent ekonomisini besliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aslı Ceylan Öner, tarihi yapıların insanlığın dünyadaki en büyük ayak izlerini oluşturduğunu belirtti.

Murat Boz ile Aslı Enver çifti Kuruçeşme'de villa kiraladı!

Yeniköy’de oturdukları villanın yan tarafındaki ilkokul öğrencilerinin zile basıp kaçmalarından rahatsız olan Murat Boz ve Aslı Enver çifti, çareyi taşınmakta buldu

Aslı Tandoğan Riva'ya taşındı!

Aslı Tandoğan, All dergisinin ağustos sayısı için objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu 19 aylık oğlu Atlas’ın doğumundan sonra şehirden uzakta, Riva’da yeni bir yaşam kurdu.

Giresun ve Gümüşhane Pamuk Barajı projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aziz Enerji Üretim Şirketi Giresun ve Gümüşhane illeri arasında Pamuk Barajı HES projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 11 Ağustos'ta yapılacak.

Akmerkez GYO kurulunda Remziye Aslı Karadeniz görevinden ayrıldı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği bulunan Sayın Remziye Aslı Karadeniz'in görevinden ayrılma durumu bildirildi.

Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmekte olan Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Aslı Sekmen kimdir?

İlkay Öngün ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermekte olan Mimar Aslı Sekmen kimdir? Aslı Sekmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Aslı Sekmen..

İşte Melisa Aslı Pamuk'un Etiler'deki evi!

2011 Türkiye güzeli Melisa Aslı Pamuk, yaşamak için Etiler’de oldukça sakin bir site tercih etmiş kendine. Pamuk, "Zaten sette kafam yeterince kalabalık. Eve geldiğimde sakin bir atmosfer arıyorum galiba.” dedi.

Emsan Melisa: Hanım hanımcık bir kahvaltı seti!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, farklı tarzlardaki ürün ve serileriyle her zevke hitap ediyor. Pembe rengin zarif çizglilerle buluştuğu Melisa Kahvaltı Seti, misafirleri için şık masalar hazırlamak isteyen hanımların beğenisini kazanıyor

Fikret Pamuk çatının kitabını yazdı!

Yaklaşık bir yılda hazırlığını yapıp bastırdığı ‘Çatı Nedir Ne Değildir?’ kitabı bin adet, ikinci baskı yapan Pamuk, kitabını internet üzerinden Türkiye’nin 86 ilindeki mimar ve mühendis odalarına da gönderdi.

Aslım Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslım Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Aslıhan Aksu ve Bilgehan Aksu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Cami Sokak'ta kuruldu.

Aslı Şener kimdir?

2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer alan ve halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdüren Mimar Aslı Şener kimdir? Aslı Şener bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Aslı Enver, Murat Boz'un Yeniköy’deki villasına taşındı!

Ünlü popçu Murat Boz ile sürpriz bir aşka imza atan Aslı Enver sevgilisinin Yeniköy’deki villasına taşındı. Murat sevgilisi taşınmadan önce evinde yaklaşık 50 bin TL’lik tadilat yaptırdığı öğrenildi.

Melisa Aslı Pamuk nerede oturuyor Haberi

Melisa Aslı Pamuk nerede oturuyor

Set yoğunluğundan eviyle hiç ilgilenemediğini anlatan başarılı oyuncuya bu konuda Hollanda’da yaşayan anne ve babası tam destek vermiş.



“Buradaki her ayrıntı ile ailem uğraştı. Doğruya doğru… Ayrıca yoğun çalıştığımdan istesem de buna pek vakit bulamazdım.”



“Eve taşınmamda sitenin sakinliği ve güvenliği etkili oldu. Ayrıca bir önceki evime göre daha geniş bir salonu ve mutfağı var buranın.”



“Zaten sette kafam yeterince kalabalık. Eve geldiğimde sakin bir atmosfer arıyorum...