26 / 04 / 2024

Memduh Büyükkılıç kim

Memduh Büyükkılıç kim

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belsin- Şehir Hastanesi raylı sistemi hattı projesinin onaylandığını duyurdu. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlanacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi şantiye alanında incelemelerde bulundu. 

Memduh Büyükkılıç kimdir?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Belediye Başkanlığına aday olarak gösterildi. Peki, Memduh Büyükkılıç kimdir? Memduh Büyükkılıç, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Melikgazi bu yılda şantiye alanına dönüşecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar için yatırımcı birimler arasında koordinasyon ve işbirliği amacı ile yatırım planlama toplantısı yapıldığını söyledi.

Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi dönüşüme açık!

Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi'nde Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Aydınlıkevler'in şehrin batı bölümünde Düvenönü ile Birlik mensucat Fabrikası arasında kalan 19601ı yıllarda yapılaşan 2-3 katlı binalardan oluşan bir semt olduğunu söyledi.

Memduh Büyükkılıç: Alternatif ulaşıma her zaman önem verdik!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.

Kayseri'de 9 ayrı semtte 642 daire inşa edildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesinde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Kayseri Melikgazi'de 2015'te 642 daire inşa edildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesi'nde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Melikgazi kız Kur'an kursu 2016 yılında tamamlanacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye teknik ekibi ile şantiyelerde incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç Kız Kuran Kursu inşaatının 2016 yılı başlarında tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.

Battalgazi'ye yeni yol geliyor!

Memduh Büyükkılıç, 2014 yaıırım programında yer alan Battalgazi Bulvarı ile Gürpınar Caddesi arasında yer alan 1140 metre uzunluğundaki yeni bir yol çalışmasının başladığını ve bu yılsonunda bu yolun hizmete açılacağını söyledi.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşümde ikinci etap yıkımları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kayseri'deki 4.6'lık depremde evler hasar gördü!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panik yaşarken, bazı evlerde çatlaklar oluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile beraber Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Erkilet Havalimanı terminal binaları ihalesi 10 Eylül'de!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iç ve dış hatlar yeni terminal binalarının ihale tarihinin belirlendiğini açıkladı.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Memduh Büyükkılıç'tan Kayseri'ye Sağlık OSB önerisi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin sanayisi ve ekonomisi için çok önemli bir projeyi müjdeledi. 

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Memduh Büyükkılıç kim Haberi

Memduh Büyükkılıç kim

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belsin- Şehir Hastanesi raylı sistemi hattı projesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasından geçtiğini duyurdu. Raylı sistem hattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılacak. Ayrıca, bakanlık tarafından 10 adet araç alınacak. 

DHA'da yer alan habere göre, Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye raylı sistem müjdesini verdi. Belsin-Şehir Hastanesi hattının yapımının yatırım programına alındığını söyleyen Büyükkılıç, "6,8 kilometrelik Belsin-Terminal-Şehir Hastanesi-Nuh Naci Yazgan Üniversitesi-Mobilyakent hattının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca yapılması için girişimlerimiz sonuç verdi. Başta destekleri nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, Milli Savunma Bakanımız ile Mehmet Özhaseki ve Taner Yıldız Bakanımıza, bütçenin ayrılması için gerekli çalışmaları yapan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a teşekkür ediyorum" ifadelerini...